Уважаеми туристи и колеги,

Във връзка с обявеното извънредно положение за предотвратяване на разпространението на COVID 19, както и за осигуряване на Вашата и наша сигурност, въведохме дистанционна работа за всички служители на ТА Интерлакс, като преустановяваме приема на граждани, считано от 16.03.2020 до 13.04.2020 или до отмяна на извънредното положение.
Всички запитвания, съобщения и изявления ще бъдат приемани на електронния ни адрес office@interlax-bg.com или на телефони: 0885 202070 или 0885 201070.

На всички наши туристи, които имат платени депозити по отменени, заради извънредното положение пътувания, по които Интерлакс е ТУРОПЕРАТОР предлагаме следните варианти:
 
  1. Да приеме последващо предложение на ТУРОПЕРАТОРА за туристически пакет за алтернативна дата, за пътуване в срок до 31.12.2021 г.
  2. Да ползва ваучер на стойност вече платената сума за анулирания туристически пакет в рамките на една година от споразумението.    
След като ПОТРЕБИТЕЛЯТ уведоми писмено за своя избор, ще бъде сключен АНЕКС към договора за туристическо пътуване, който ще удостовери избора.

В случаи
, когато Интерлакс не е изпълнител на услугата и се явява туристически агент, ще се прилагат мерките и условията на изпълняващия програмата и договора туроператор. 


В случай, че постъпи анулация на резервация за пътуване към държави, които не са в извънредно положение, не са със затворени граници, не са с отменени за изпълнение полети или са за бъдещ период, извън фиксирания за „извънредно положение“, АНУЛАЦИЯТА ще бъде разглеждана по смисъла и съгласно сключения договор за туристическо пътуване и неговите срокове за анулация и неустойки.

Бихме искали да уверим всички наши скъпи туристи, че ние ще защитаваме интересите на нашите клиенти и ще ги представляваме съвестно пред всяка институция, хотел, авиокомпания, туроператор или свързана организация, за да постигнем задоволителен резултат и сведем до нула евентуални финансови загуби и спестим нерви и главоболия.

За колегите, с които работим сме на разположение по всяко време, за  коментар и уточняване на всеки казус с цел постигане на най-добър изход от ситуцията.

Доказали сме в 17-годишната ни практика, че сме изключително отговорни и в тази най-тежка и за първи път в историята на туризма в България ситуация  ще се стараем с много професионализъм, спокойствие, уважение и респект към всички страни да се опитаме да намерим адекватен изход и да запазим своето име.

Всичко ще отмине рано или късно, но е много важно след това опустошително премеждие да можем отново да работим заедно за нашите любими клиенти!

Нека не забравяме да се усмихваме и шегуваме, защото както знаем – смехът е здраве!
Пазете се и бъдете спокойни … И това ще отмине и пак ще пътуваме с усмивка J


С най-сърдечен поздрав,
Екипът на Интерлакс-БГ

#ОстанетеСиВкъщи