Вашата оценка

БИРФЕСТ В ПРАГА

София - Прага - София



Дати:
АвтобусниАвтобусни
Програма
1ден
19.05.2016 г. /София - Прага/

Отпътуване от София в 17.30 ч. от площад "Александър Невски", 18.00 ч. от aвтогара "Сердика" по маршрут Белград - Будапеща - Братислава - Прага.

2ден
20.05.2016 г. /Прага/

Пристигане в Прага - всепризнатата перла в короната на Централна Европа в ранния следобед. Настаняване. Почивка. Привечер - разходка в центъра на Златния град - необходимо е ползване на градски транспорт. Нощувка.

3ден
21.05.2016 г. /Прага/

Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с местен екскурзовод (минимум 3 ½ ч.): Храдчани - Пражки храд - най-важният символ на Бохемия и седалище на Президента, комплекс от дворци, църкви, базилики, кули и градини, грандиозната готическа катедралa "Свети Вит", Златната уличка с дома на Кафка; Мала страна - бароковата църква от 18 век "Свети Николай"; Карловият мост с многобройните статуи и улични музиканти; Старе место - старият градски площад с Кметството и световноизвестния часовник от 15 век, издигнати в чест на придобития тогава статут на кралска резиденция. На обяд отпътуване за Велке Поповице за посещение на пивоварната „Козел” и дегустация на бира (входната такса се заплаща индивидуално на място). Връщане в Прага вечерта. Нощувка.

4ден
22.05.2016 г. /Прага - Замъкът "Хлубока" - Чески Крумлов/

Закуска. Свободно време в Прага - необходимо е ползване на градски транспорт. Туристическа програма по желание: еднодневна екскурзия с местен екскурзовод до замъка "Хлубока" - един от най-красивите чешки замъци с изключителна колекция на готическо и съвременно изкуство. Разглеждане на дворцовите зали с екскурзовод. Пешеходна разходка в Чески Крумлов – град, запазил своя средновековен облик, известен с втория по големина дворцов комплекс след Пражкия замък, включен в списъка на ЮНЕСКО. Отпътуване към Прага. Нощувка.

5ден
23.05.2016 г. /Прага - София/

Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в центъра на Прага за посещение на Бирфест 2016 - необходимо е ползване на градски транспорт. Популярният Бирфест в Прага е най-големият фестивал на бирата в страната.Може да опитате повече от 70 вида чешка бира с най-добро качество, придружена от невероятните деликатеси на чешки готвачи.За вашето добро настроение ще има и множество музикални изпълнения.Отпътуване за България в 17.00 ч.

6ден
24.05.2016 г. /София/

Пристигане в София на бензиностанция "Lukоil" (Западен парк/ бул. Сливница до Орион), автогара "Сердика" и площад "Александър Невски" около обяд.




НАСТАНЯВАНЕ:
 
 Двойна стая със спалня (не се гарантира) 379 лв.
 Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) 379 лв.
 Допълнително легло в двойна стая 379 лв.
 Двойна стая за комбиниране 379 лв.
 Единична стая 494 лв.
ДАТА
ЦЕНА
РЕЗЕРВИРАЙ
Пакетните цени включват:
  • Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
  • 3 нощувки със закуски в хотел 3* в Прага;
  • Пешеходна обиколка с местен екскурзовод в Прага;
  • Полудневна екскурзия до Велке Поповице за посещение на пивоварна "Козел" с местен екскурзовод (входната такса се заплаща допълнително);
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";
  • Екскурзоводско обслужване;
Пакетните цени не включват:
  • Входни такси и билети за музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
  • Разходи от личен характер;
Отстъпки:
  • Деца до 12 г., настанени в двойна стая на двамата си родители - 25 лв.;
  • Ученици и студенти (до 25 г.) - 10 лв.;

Доплащания:
  • Еднодневна екскурзия с местен екскурзовод до замъка "Хлубока" и Чески Крумлов (цената не включва входната такса за замъка "Хлубока"; заплаща се индивидуално на място), при минимум 20 туристи - 60 лв.;
  • Входна такса за замъка "Хлубока" - 8 евро;
  • Входна такса за пивоварна "Козел" - 7 евро;
  • Слушалки по време на пешеходната разходка в Прага (заплащат се на място) - 3 евро;
  • Входна такса за Бирфеста: възрастен - 90 CZK, деца до 15 г. - безплатно; възрастен над 65 г. - безплатно (цената включва и 1 талер на стойност 45 CZK);
  • Входни такси за Музея на Алфонс Муха (240 CZK), Музея на Сметана (50 CZK), Музея на Кафка (200 CZK) в Прага;
  • Градски транспорт - 32 CZK (еднопосочен билет) и 110 CZK (карта за 24 часа);
  • Ползване на двойна седалка от един турист - 217 лв.;

Полезна информация:
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
1 EUR = 25,83 CZK

Паспортен и визов режим:
Българските граждани пътуващи за страната е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум със срок на валидност 6 месеца след датата на влизане в страната.

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!

Разпечатай

Оферта № Е255





Хотели Гърция