ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБАЙ И АБУ ДАБИ 5 ДНИ - 4 НОЩУВКИ + МЕГА ПАКЕТ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ НА ВЕЧЕРИ И 4 ЕКСКУРЗИИ

София - Дубай /Абу Даби/ - СофияДати: 17.10.2023; 24.10.2023
СамолетниСамолетни
Защо да избера тази програма:
 • Защото ще посетите едно от модерните чудеса на света - Дубай
 • Защото ще перфектно обслужване 24/7 на български език 
 • Защото ще можете да се насладите на най-красивото сафари в пустинята с красива програма и вечеря под звездите; 
 • Защото ще имате възможност да вечеряте на огромна яхта с кетеринг от 5-звезден хотел и да се насладите на блясъка на Дубай Марина;
 • Защото ще имате възможност да се качите на най-високата сграда в света „Бурдж Халифа“;
 • Защото ще видите най-красивите пеещи фонтани в света;
 • Защото ще се насладите на най-красивата пустиня в света;
 • Защото освен, че ще бъдете обслужени от професионални екскурзоводи на български език!
Програма
1ден
София - Абу Даби - Дубай

Полет София - Абу Даби в 15:05 ч. Пристигане на летището в Абу Даби и посрещане от представител на фирмата на български език. Трансфер до хотела в Дубай. Настаняване. Вечеря Room service (по желание: 15 $ на човек).

Нощувка.

 

2ден
Дубай

06:30 - 10:00 ч.: Закуска.

09:00 - 14:00 ч.: Полудневен тур на нов Дубай на български език - 

Обекти за посещение тур на нов Дубай: Дубай Марина, Палмата, Мадинат Джумейра, + посещение на "Рамката" по време на тура, с последна спирка Дубай Мол (по желание: 65$ на човек).

С тази екскурзия ще се запознаете от близо с новите проекти на Дубай, и да проследите развитието на града от малко рибарско градче до световен мегаполис, за по-малко от 30 години. Турът ще Ви даде насоки и как да прекарате свободното си време, по време на Вашата почивка в Дубай. От хотела ще се отправим към мега проекта „Дубай Марина”. Ще видим най-високата жилищна сграда в света „Princess Tower” , както и усуканата на 360 градуса “Cayan Tower”, докато си правим снимки с модерните и луксозни яхти, пуснали котва в Марината. Турът ни продължава към „осмото чудо на света”: изкуственият остров „Палмата”. Ще преминем по „стъблото“, за да достигнем най-новият комплекс „The Pointe”, откъдето се открива прекрасна гледка към емлематичния хотел Атлантис. Ще направим фото-спирка за снимки, след което се отправяме към друг от символите на Дубай„Арабската Венецеия” Madinat Jumeirah. Комплексът ще Ви даде възможност да се потопите в арабска атмосфера, а снимките, които ще си направите тук ще са като от картичка. Вашият екскурзовод ще Ви заведе и до мястото, откъдето стават най-хубавите снимки към емблемата на Дубай: свръх луксозния хотел „Бурж Ал Араб“. Нашият тур ще  продължи през един от най-скъпите райони в Дубай„Джумейра“, където ще видите къде живеят местните жители и луксозните им къщи. Пътят ни ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, за да достигнем до най-новият символ-емблема на ДубайРамката. Уникланият по своята архитектура небостъргач се намира на условната граница между старата и новата част. Качвайки се на 150 метровата площадка ще имате възможност да си направите снимки, както с новата част и небостъргачите, така и със старата: старите сгради и Dubai Creek. Турът завършва в Дубай мол, където ще имате свободно време.

По желание (без трансфер на връщане):

 • 17.00: Качванена Бурж Кхалифа по залез: 85 $ на човек.
 • 20.00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно: 65 $ на човек.
 • Посещение на аквариума в Мол Дубай: 45$ на човек.

Бурж Халифа е най-високата сграда в света, която е открита на 4-ти януари 2010 година в Дубай. Бурж Дубай или “Дубайската кула” се нарича още Бурж Халифа. Наименованието идва от името на настоящия президент на Обединените Арабски Емирства, шейх Халифа Бин Заид Ал НайанБурж Халифа има 162 етажа и е 828 метра висока. Фасадата е покрита с 22 000 стъклени панела, а площта й се равнява на 17 футболни игрища. Бурж Халифа държи рекорд сред сградите с най-много етажи в света, за асансьор с най-дълъг път на издигане, за най-висока наблюдателна площадка (на 124-тия етаж) и други.  

18:00 ч. По желание: Вечеря в Дубай Мол - ресторант с гледка към фонтаните (40 $ на човек).

Нощувка.

3ден
Дубай

06:30 - 10:00 ч.: Закуска.

09:00 - 15:00 ч.: Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе (по желание: 65 $ на човек). С тази екскурзия ще имате възможност да се докоснете до историческата част на Дубай и живота на арабския полуостров. Ще научите за живота и препитанието на местните преди и след откриването на петрола. Ще се разходите из най-големите пазари за злато, бижута,  подправки, платове, ядки, парфюми и сувенири на изключително достъпни цени (свободно време за пазар). Екскурзията продължава с обяд в арабски ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе. Връщане обратно в хотела.

18:00/18:30 - 22:30 ч.: Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел (по желание: 80 $ на човек). Ще имате възможността да се насладите на величеството на Марината в Дубай и да се почувствате като истински знаменитости. Провежда се на бордна на най-голямата яхта в Дубай. Ще преминете през уникалния изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай, движейки се бавно, за да си направите снимки с всеки един небостъргач и луксозните яхти пуснали котва в пристанището. Ще имате възможността да се насладите на невероятната гледка на изкуствения остров "Палмата". Единствено на борда на този круиз ще може да видите още една от емблемите на Дубай, хотел ''Атлантис'', намиращ се на върха на Палмата. На борда ще се насладите на кетъринг от 5-звезден хотел и готвачи на живо, които ще приготвят по атрактивен начин Вашата вечеря.

Нощувка.

4ден
Дубай

06:30-10:00 ч.: Закуска.

09:00-12:00 ч.: Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света Miracle Garden (по желание: 50 $ на човек). Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света с огромни цветни композиции и милиони живи растения насред пустинята. Това е място, което заслужава да бъде посетено!: билет + трансфер + екскурзовод на български език.

12:00-14:00 ч.: Тур на Бурж Ал Араб, без трансфери (по желание: 80 $ на човек)

14:30-21:30 ч.: Сафари в пустинята с трансфери и вечеря (60 $ на човек): Транспорт от и до хотела, Дрифт-шоу в "червените дюни", Фотосесия по средата на пустинята, Яздене на камила, Снимки с традиционни арабски облекла, Арабско наргиле, Вечеря, Безалкохолни напитки, Шоу програма.

Времетраене: 14.30-21.30 ч. Задължителна дестинация по време на Вашата ваканция в Дубай е Арабската пустиня и емблематичното Сафари в нея. Насладете се на вълнуваща арабска вечер, потопете се в традициите и културата на коренните жители на Дубай: бедуините. Турът започва от Вашият хотел. Вашият шофьор ще Ви чака в лобито, откъдето ще се отправите към емблематичната „червена пустиня”, известна с червения си пясък с безброй нюанси и големи дюни. Ще имате възможност да се насладите на дрифт-шоу, препускайки през дюните, за да достигнете средата на пустинята, където ще спрете на подбрано място, за да си направите най-красивите снимки. Насладете на прекрасния залез, яздете камили, опитайте традиционно арабско наргиле. Ще изпратим слънцето „изгубени“ сред пясъците, защото пустинните залези са незабравими. Вечерта включва богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма.

Не пропускайте това вълнуващо приключение  :)

Нощувка.

5ден
Дубай - Абу Даби - София

06:30 - 10:00 ч.: Закуска.
08:00 - 18:00 ч.: ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА - Целодневен тур на Абу Даби на Български език с включено посещение на най-голямата джамия в страната - Бялата Джамия. Ще научите интересни неща за историята, културата и религията на местното население. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатите споменът от посещението си. Турът продължава през най-скъпият район на града „Ал Батийн”, където се намира и старият президентски дворец, преди да достигнете новия дворец на Шейха “Qasr Al Watan”. Ще имате възможност да се докоснете от близо до уникалната архитектура и лукс на двореца, да посетите заседателната и балната зала и да разгледате емблематични вещи от личната колекция на Шейха. Ще направим спирка за обяд в Марина Мол, преди да спрем за снимки на крайбржната улица Корниш. Ще продължим през финансовия център, за да достигнем пазара за фурми (спирка по желание) и последна спирка летището в Абу Даби.
21:35 ч. полет от Абу Даби до София. Пристигане на летище София 02:10 ч. + 1 ден.

 

* ВАЖНО: Информация за поредността на провеждане на допълнителните услуги ще получите на място в Дубай!Хотели и цени
 

Промоционални цени за резервации до 31.05.2023 г. или до изчерпване на наличните места!
 
Хотел Двойна стая Единична
 стая
3ти човек в двойна стая Дете 3-11.99 год.
Premier Inn Barsha Heights 3* 1155 лв. 1459 лв. N/A 830 лв.
Class Hotel Apartments 4* 1195 лв. 1535 лв. 1195 лв. 830 лв.
Flora Al Barsha 4* 1220 лв. 1580 лв. 1220 лв. 830 лв.
Rose Park Al barsha 4* 1220 лв. 1580 лв. 1220 лв. 830 лв.
Millenium Place Barsha Heights 4* 1220 лв. 1580 лв. 1220 лв. 830 лв.
Elite Byblos Al Barsha 5* 1330 лв. 1805 лв. 1330 лв. 830 лв.

* Цената за дете е валидна, когато детето e настанено с 2-ма възрастни и не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.
** 3-ти възрастен в двойна стая се настанява на допълнително легло.
*** Цените по-горе могат да варират в зависимост от наличните места по полетите.
 

Хотели и цени
за резервации след 31.05.2023 г. до изчерпване на местата!
 
Хотел Двойна стая Единична
 стая
3ти човек в двойна стая Дете 3-11.99 год.
Premier Inn Barsha Heights 3* 1299 лв. 1599 лв. N/A 980 лв.
Flora Al Barsha 4* 1370 лв. 1730 лв. 1370 лв. 980 лв.
Elite Byblos Al Barsha 5* 1480 лв. 1955 лв. 1480 лв. 980 лв.

* Цената за дете е валидна, когато детето e настанено с 2-ма възрастни и не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.
** 3-ти възрастен в двойна стая се настанява на допълнително легло.
*** Цените по-горе могат да варират в зависимост от наличните места по полетите.
ДАТА
ЦЕНА
РЕЗЕРВИРАЙ
17.10.2023 от 1299 BGN Резервирай
24.10.2023 от 1299 BGN Резервирай
Пакетните цени включват:
 • Самолетни билети София – Абу Даби – София с авиокомпания Wizz Air;
 • 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. с размери 40 см. x 30 см. x 20 см.;
 • 4 нощувки със закуски в избрания хотел;
 • Целодневен тур на Абу Даби на български език;
 • Eкскурзиите се обслужват професионални лицензирани екскурзоводи на български език;
 • Медицинска застраховка в размер на 10 000 евро;
 • Трансфери (летище-хотел-летище);
 • 24/7 обслужване на Български език на място.
Пакетните цени не включват:
 • Допълнителни екскурзии и мероприятия.
 • Такса „Туризъм дирхам“: 10-20 дирхама (3-5$) на вечер, на стая. - заплаща се в хотела - задължително;
 • По желание доплащане за багаж. Цени към дата 01.03.023 г.  Цените подлежат на препотвърждение!
  - 83 лв в посока Wizz приорити - за втори ръчен багаж с размери 55/40/23 см. до 10 кг.;
  - 81 лв. в посока за чекиран багаж до 10 кг.;
  - 117 лв. в посока за багаж до 20 кг.;
 • МЕГА ППАКЕТ вечери + 4 екскурзии и 4 вечери : 425 лв. включващ:
  - Дубай тур на Български език
  - Посещение на Рамката /с включен билет за вход/
  - Сафари в пустинята с трансфери + вечеря
  - Круиз с яхта по Дубай Марина с трансфери + вечеря
  - Бонус: 1 Вечеря в Дубай Мол
  - Бонус: 1 вечеря в деня на пристигане - (Room service в стаята)
Актуална информация за влизане в ОАЕ можете да откриете - ТУК.


Условия за плащане на резервацията:
 • 50% от крайната сума до 2 работни дни след потвърждение на резервацията.
 • Доплащане до 30 дни преди датата на заминаване.

Условия за анулиране на резервацията:
 • Крайния срок, в който потребителя може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойки е до 31 дни преди датата на пътуването, без стойността на самолетните билети и административни такси, които не подлежат на възстановяване.
  Ако направената анулация е от 30 до 0 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването.
 • "Интерлакс" препоръчва сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване" - максимум до 5 дни след сключване на договора. Информация относно условията и тарифите по тази застраховка ще намерите - ТУК
 
Полезна информация:
 • При нощувки в Дубай туристите заплащат задължително туристическа такса "Туризъм дирхам" - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел. Заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела.
 • Електрическите контакти в хотелите в Дубай са АНГЛИЙСКИ СТАНДАРТ - с три входа. Ако не разполагате с подобен адаптор - Английски стандарт, може да получите такъв на рецепцията на хотела или най-добре се снабдете с такъв от България.
 • За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.
 • При желание пътуващите да седят един до друг в самолета е необходимо да се заплати такса за конкретни седалки. Различните зони в самолета имат различна цена. При желание пътуващите да седят един до друг, то това следва бъде уточнено предварително.
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и /оригинал и 1 копие/
 • За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
 • Българските граждани, притежаващи валидни паспорти, могат да влизат и пребивават на територията на Обединени Арабски Емирства без виза.
 • Точните часове на екскурзиите се определят на място. Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

Полетно разписание:
София - Абу Даби - 15:05 - 21:00
Абу Даби - София - 21:35 - 02:10


Обща информация:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: НЯМА.
При промяна на летищните такси от Авиокомпанията, същите подлежат на доплащане.
Някои от хотелите изисква на място от клиентите депозит с кредитна карта, който се освобождава при отпътуване.
Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат от България.
Агенцията не носи отговорност при промяна на работното време и цената на входните такси и билетите на туристическите обекти.
Пътуването НЕ е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
Допълнителните мероприятия НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.
Валутен курс: 1 USD = 1.64 лева
Часово време: България 12 ч./ Дубай 14 ч.
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.
Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” по смисъла на чл. 97, ал.1 от Закона за туризма в ЗК Левинс и номерът на застрахователната полица е № 130622100000477, с валидност от 19.05.2022 г. до 18.05.2023 г.
Ограничителни мерки за влизане в ОАЕ спрямо български граждани /актуални към 11.11.2022 г./:
Актуалните изисквания и правила, които се прилагат от властите при влизане и престой на територията на ОАЕ са следните:
 • За влизане в ОАЕ отпаднаха всички ограничения, свързани с COVID-19.
 • За излизане от ОАЕ (без значение от летището) не се изисква нищо.
 • За влизане в туристическите и обществени обекти в Абу Даби няма здравни изисквания.
 • В Дубай никъде не се изисква ПСР/ваксина.

Разпечатай

Оферта № Е32

Хотели Гърция