ЕКСКУРЗИЯ ДО ЧУДНИТЕ МОСТОВЕ И ПЛОВДИВ

Петрич - Сандански - Гоце Делчев - Широка лъка - Чудните мостове - Пловдив - Сандански - ПетричДати:
АвтобусниАвтобусни
Програма
1ден
10.10.2020 г.

06:30ч отпътуване от Петрич от спирката пред хотел Булгари , 07:00 - отпътуване от Сандански по маршрут Гоце Делчев - Широка лъка. Кратка почивка в Гоце Делчев за освежаване и продължаваме към Доспат, където ще направим кратка фото пауза на панорамната тераса на язовир Доспат. Продължаваме към Широка лъка по живописния планински път. По пътя ще се насладим на прекрасните гледки на Родопите. Почивка в китното родопско селце Широка лъка - архитектурен и фолклорен резерват, съхранил традициите на българския фолклор и своите автентични родопски къщи. Свободно време за обяд. Отпътуване към Чудните мостове - природен феномен в подножието на връх Персенк, които са защитена територия, един от 100-те национални туристически обекта на България. След разходка сред природата до Чудните мостове продължаваме към Бачковски манастир "Успение Богородично"- втория по големина действащ манастир в България, основан през XI век. Манастирът е живописно ограден от хълмовете на Родопите, което заедно с внушителния му размер и богатата му история, го прави един от най-посещаваните в България. Разполага с три църкви, костница и трапезария. В главния храм се пази една от чудотворните икони на Света Богородица в България. Отпътуване към Пловдив привечер. Настаняване в хотела, свободно време за вечеря. Нощувка. 

2ден
11.10.2020 г.

08:00 ч закуска и освобождаване на хотела. Туристическа програма в центъра на Пловдив - посещение на Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“, който е част от 100-те национални туристически обекта, където ще разгледаме крепостния комплекс на Небеттепе, античния стадион на площад „Джумаята”, форума на античния Филипопол, римските мозайки, Античния театър, Балабановата къща. Продължаваме с разходка по главната улица с множество кафенета и магазини. Свободно време за обяд и пазаруване. Отпътуване от Пловдив в 15:00 ч. Приблизително време на пристигане в Сандански и Петрич около 20:00ч.

ДАТА
ЦЕНА
РЕЗЕРВИРАЙ

Отстъпки:
Дете до 11,99 год, настанено на допълнително легло с 2 възрастни в двойна стая – отстъпка 20 лв.

Доплащане:
Настаняване в единична стая – доплащане  20 лв.

Резервации:
Резервацията е валидна при плащане на 30% депозит при сключване на договора. Доплащането на остатъка от сумата - 10 дни преди отпътуване!

Анулации и неустойки:
Крайният срок, в който Потребителя може да откаже договора и направи анулация без да дължи неустойки е до 30 дни преди датата на пътуването. В случай на отказ от пътуване и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване – 30 % от общата сума, която се равнява на ансовото плащане;
- от 14 до 8 дни преди датата на отпътуване – 50 % от общата сума;
- от 7 дни и по-малко преди датата на отпътуване – 100 % от общата сума;

Забележка:
Екскурзията се провежда при записани минимум 30 туристи.
Препоръчва се носене на удобни обувки за посещенията на забележителностите.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Депозит при резервация: 30% от пакетната цена до 5 дни след потвърждение на резервацията;
Доплащане до 15 дни преди датата на отпътуване;
Лица над 69 годишна възраст не подлежат на застраховка;
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията;
Туристическата агенция си запазва правото за промяна в последователността на изпълнение на програмата;
Посещението на забележителностите, включени в програмата е пожелание и входните такси се заплащат допълнително на място. Входните такси са актуални към датата на публикуване на програмата. Туристическата агенция  не носи отговорност за евентуалната им промяна и при пътуването се заплащат актуалните към момента входни такси на място.

Разпечатай

Оферта № Е2800