Вашата оценка

НОВА ГОДИНА НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО С ТРАНСПОРТ - ХОТЕЛ ДРИМ 4* / включени напитки и СПА център

София - Охрид - Струга - Скопие - София

Като Нова Година в Струга - нема друга!

Дати:
АвтобусниАвтобусни
Н Я М А  М Е С Т А
  • Четиридневна екскурзия с автобус от 30.12.23 до 02.01.2024 – без нощен преход;
  • Ол Инклузив Лайт - закуски, обеди и вечери с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки без лимит по време на храненията;
  • 2 празнични вечери с жива музика и парти;
  • Обяд с лебедите на 01.01.2024 г. на брега на Охридското езеро с много настроение, музика, вкусна храна и напитки;
  • Турстически разходки в градовете Скопие и Битоля - включени в цената.

enlightenedЗа желаещите да пътуват със собствен транспорт и с различен брой нощувки оферта ТУК
Програма
1ден
1-ви ден: 30.12.2023 г.

07:00 ч Отпътуване  от София - автогара "Сердика" - Трафик Маркет по маршрут София – Кюстендил – Скопие - Струга. Преминаване на граничните пунктове Гюешево и Деве баир. По обяд  туристическа разходка в старата част на град Скопие , разглеждат се чаршията, каменния мост, църквата “Св. Спас”с гроба на Гоце Делчев. Свободно време.

Отпътуване за Струга. Привечер настаняване в хотел Дрим 4*.

Вечеря на блок-маса с включени напитки: алкохолни и безалкохолни - местно производство!

Нощувка.

2ден
2-ри ден: 31.12.2023 г.

Закуска на блок-маса. Св.  време или  09:30ч.По желание *Eкскурзия до Охрид с екскурзовод и автобус  - 20 лв. /при минимум 25 човека.

Ще започнем с посещение на Билянини извори и легендата за красивата Биляна и цар Самуил, следва пешеходна разходка на стария Охрид: паметника на Св. Св. Кирил и Методий, площада и пристана на града, паметника на Св. Климент Охридски – патрона на града, Къщата на братя Робеви, църквата “Св. София”, Амфитеатъра, Галерията на икони, Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на  Св. Кл. Охридски, Ранно-християнската базилика, Самуиловата крепост – короната на града, Стария чинар  и др. Свободно време. Завръщане в хотела.

Обяд в ресторанта на хотела Свободно време.

 

Празненството по случай посрещане на новата 2024-та година ще започнем в:

20:00 – 21:00 – коктейл с шампанско – лоби на хотела

21:00 – Празнична Новогодишна Гала Вечеря с богато меню, жива музика и неограничени напитки!

Оркестърът на хотела с музика на живо ще Ви весели с балкански ритми и незабравими световни шлагери! Настроението е гарантирано!

23:00 ч.: Отбелязване на Българската Нова Година!

24:00 ч.: ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Празничното веселие продължава до сутринта - 05:00 ч. - край на Гала вечерята.

Честита новата 2024 г.

Като Нова Година в Струга - нема друга!

 

3ден
3-ти ден: 01.01.2024 г.

Закуска на блок-маса. 13:00 часа – участие в една истинска новогодишна атракция  „Празничен обяд с лебедите” на брега на Охридското езеро пред хотела. 

08:00 ч. - 11:00 ч.: Закуска в основния ресторант на хотела.

11:30 – 12:30 – леки закуски и кафе във фоайето на хотела.

13:00 – 15:00 – "Празничен обяд с Лебедите" на плажа в хотел Дрим на брега на Охридското езеро. Специален комплимент от домакините с димящи открити грил– бюфети с апетитни меса, сезонен салатен бар, специална чорба, греяно вино, ракия  и местна музика на живо. Снимки с лебедите.  

15ч. по желание *екскурзия до манастира “Св. Наум” по брега на Охридското езеро с автобус: 25 лв. / при минимум 25 човек.

На 35 км. от Струга сред живописна природа се издига манастира “Св. Наум”, със  запазени стенописи и иконостас, съхранили духа на времето. Свободно време за разглеждане на манастира и църквата Св.Петка, тук  можете да закупите красиви бижута от прочутия бисер. На връщане фото-пауза на „Музея на вода“ .

Връщане в хотела.

Втора празнична вечеря Гала вечеря с жива музика и неограничени напитки.

Нощувка.

4ден
4-ти ден 02.02.2024 г.

07-10:00 Закуска.

B 10 ч. отпътуване от хотела за България.

Пешеходна разходкав центъра на Битоля- старата чаршия с консулските служби, църквата Св. Димитър.

След обяд отпътуване за България.  

Пристигане в София късно вечерта.



Цени за ранни резервации до 30.10.2023 г.
 
Възрастен в
двойна стая
Единична стая Трети възрастен
в тройна стая
Деца до 5.99 г. в двойна стая с 2-ма възрастни Деца от 6 до 11.99 г. в двойна стая с 2-ма възрастни
655 лв. 850 лв. 510 лв. 145 лв. 410 лв.
ДАТА
ЦЕНА
РЕЗЕРВИРАЙ
Пакетните цени включват:
  • Транспорт с лицензиран  туристически автобус/ климатик, видео; .
  • 3 нощувки в хотел ДРИМ 4*  http://www.drim.com.mk/
  • 3 закуски, 2 обяда, 3 вечери и напитки по време на храненията;
  • 1 вечеря  на блок маса / на 30.12.2023 г.;
  • Коктейл „ Добре дошли“ на 31.12.2023 в лоби бара на хотела;
  • Празнична НГ вечеря в ресторанта с безлимитни напитки, жива музика- оркестър
  • Празничен обяд  на 01.01.2024 г. с лебедите с грил-бюфети, напитки и музика на брега на Охридското езеро пред хотела
  • Празнична вечеря 01.01. в ресторанта  с безлимитни напитки,  оркестър
  • Пешеходна разходка в Скопие на 30.12.2023 г.
  • Пешеходна разходка в Битоля на 02.01.2024 г.
  • медицинска  застраховка с лимит 2000 € на човек
  • Водач от туристическата агенция.
Пакетните цени не включват:
  • Екскурзия до Билянините извори и град Охрид  с екскурзовод на 31.12.2023 г. - 20 лв. при мин. 25 записани туристи; внасят се на 2-ра вноска
  • Екскурзия до манастира “Св. Наум”  на 01.01.2024 г. с автобус - 25 лв. при мин. 25 записани туристи; внасят се на 2-ра вноска;
  • Входни такси за музеите по програмата Входни такси за църквата "Св. Спас" и музея на Гоце Делчев в Скопие; ¨Входни такси в църквата църквата "Св. София", Църквата “Св. Панталеймон и Св. Климент (Плаошник/ и Самуиловата крепост и манастира "Свети Наум" - общо около 10 лв.
Хотелът е построен на брега на Охридското езеро, на мястото къде се изтича река Черни Дрим. Разполага с 200 стаи и е заобиколен от истинския живот на град Струга. Според домакините на хотела, това е място, където ще се почувствате като у дома си и ще се вдъхновите от красотата на мястото. Хотелът разполага с частен пясъчен плаж, и открит плувен басейн. 
Хотел Дрим в Струга предлага климатизирани помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi, кабелна телевизия и балкон. Хотелът разполага с 3 ресторанта и безплатен частен паркинг.
От 2023 -та година, хотелът отвори за своите туристи модерен СПА център  с дълъг списък от процедури и дейности, които да изпитате и да се насладите. Поръчайте любимата си напитка и започнете да подновявате енергията си. Спа центърът е отворен всеки ден от 09 до 19 часа. Масажните услуги трябва да бъдат назначени един ден преди това.

 Минибар и самостоятелна баня със сешоар са стандартни удобства във всички помещения за настаняване в хотел Дрим. Някои помещения са с луксозно обзавеждане и СПА вана в хола.

В ресторантите на хотела се сервират традиционни македонски и международни ястия. Гостите могат да релаксират на общата тераса и да се възползват от барбекю. Има и детска площадка.

Рецепцията работи денонощно и предлага рум-сървиз и обмяна на валута. Могат да се организират кану-каяк, гмуркане и уиндсърф. На рецепцията има сейф.

Обществените автобуси спират в близост до хотела, който е на 200 метра от центъра на Струга. Летище Охрид е на 7 километра, а прекрасния град Охрид е на 14 километра. Национален парк Галичица е на 15 километра. 



* Резервация се прави след потвърждение от страна на Турператора;
* Капаро в размер на 30%
* Доплащане 30 дни преди дата на отпътуване;
* Пътуване на деца придружени само от един родител или други туристи, става само с нотариално заверена декларация - оригинал + 1 копие;
 
За желаещите да пътуват със собствен транспорт и с различен брой нощувки - ТУК

 


Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви уведомим, че сключвайки Договор за организирано туристическо пътуване с обща цена ви предоставяме и възможността за сключване на Застраховка "Отмяна пътуване" със ЗК „Лев Инс”.

Застраховката „Отмяна на пътуване“ се издава изключително бързо и лесно. Предназначена е за лица, които предприемат пътуване в България и чужбина и покрива разходи, възникнали във връзка с отмяна, съкращаване или прекъсване на пътуването, разходи за удължаване на пътуването и закъснение на самолетен полет, поради медицински или немедицински причини.

В духа на своята отговорна политика към партньорите и клиентите си, Лев Инс ще приема разпространението на COVID–19 като попадащ в обхвата на медицинските причини. С това потребителите сключили застраховка „Отмяна на пътуване” ще могат да обезпечат направените разходи във връзка с предстоящо пътуване, невъзможност да се отпътува или прекъсване на вече предприето пътуване.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ" (код 9110)
ТАРИФА НА ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ"
ИНФОРМАЦИОНЕН ДОКУМЕНТ ЗА ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ"

ВАЖНО: Туроператорът не възстановява суми платени от туриста по застраховка "Отмяна на пътуване", ако анулира програмата и пътуването не се състои. Туроператорът възстановява в 14 дневен срок само сумите платени по пакета и договора.
Застрахователят може да възстанови или не част от сумата заплатена като премия по застраховка "Отмяна на пътуване", но всеки случай се разглежда отделно и крайното решение взема Застрахователят!

Разпечатай

Оферта № Е522


Етикети
нова година 2024 , нова година в македония , нова година в охрид , нова година в струга , екскурзия за нова година , екскурзии за нова година , екскурзия нова година , екскурзии нова година , нова година екскурзия , оферта за нова година , оферти за нова година , нова година оферта , нова година оферти , нова година екскурзии , новогодишна екскурзия , новогодишни екскурзии , македония нова година , охрид нова година , струга нова година , нова година с автобус , автобус нова година , екскурзия с автобус , екскурзии с автобус , автобусна екскурзия , автобусни екскурзии , охрид с автобус , автобус охрид , македония с автобус , автобус македония , струга с автобус , автобус струга , екскурзия до охрид , екскурзии до охрид , екскурзия в охрид , екскурзии в охрид , екскурзия до македония , екскурзии до македония , екскурзия в македония , екскурзии в македония , екскурзия до струга , екскурзии до струга , екскурзия в струга , екскурзии в струга



Хотели Гърция