РОМАНТИЧЕН УИКЕНД НА ОСТРОВ КИПЪР - ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ

София - Ларнака - София

Включени екскурзии в цената и представител на място!

Дати:
СамолетниСамолетни
Програма
1ден
София - Ларнака

Пристигане на международното летище Ларнака в 08:10.

Посрещане от представител на фирмата и трансфериране до хотела.

12:00 – 13:30 Екскурзия до Атиену – кипърско село, където ще се потопите се и ще се насладите на вкуса на Кипърските традиции. Ще посетите музея Калиникио, след това къщата на отец Калиникос, където се прави традиционното кипърско сирене Халуми. Кулминацията е посещението на реставрираната мелница за брашно. След това ще имате възможност сами да се разходите и разгледате селото, като ви препоръчваме да опитате традиционното месно ястие Клефтико (агнешко) в една от най-популярните таверни в областта.

 

(Пакетната цена включва входовете на посещаваните обекти, но НЕ включва транспорт до и от Атиену и обяд. От Ларнака до Атиену има удобен междуградски автобус 415, който тръгва от централната автогара в 11:00, обратно от Атиену за Ларнака същия номер 415 тръгва в 14:15 и 16:15. Цена на билета: 3€ в двете посоки. Беседата на място е на английски език)

2ден
Ларнака

10:00 – 12:00 Пешеходна двучасова разходка в Ларнака с екскурзовод на английски език. Посещение на „Scala” – центъра на града; района около замъка на морския бряг и близкия стар квартал на града. Тура включва посещение на закътани грънчарски работилници, където артисти творят, вдъхновени от древното Кипърско изкуство.

Свободно време.

3ден
Ларнака - Като Дрис - Лефкара - Скарину - Ларнака

09:00 – 15:00 Екскурзия в традиционни кипърски села в провинцията около Ларнака. Отпътуване за Като Дрис, където се посещава винарна Ктима Кристотиа и се провежда дегустация на Кипърско вино. Следва посещение на село Лефкара, известно с ръчна изработка на дантели. В село Скарину се посещава млечна ферма, където има демонстрация на това как се прави традиционното кипърско сирене Халуми и дегустацията му. След това ще видите най-голямото парче от ръчно изработени дантели в света и работилница за дантелена бродерия.

Свободно време

4ден
Ларнака - София

06:00 трансфер до международното летище в Ларнака.

 

 
Дати Пакетна цена
за възрастен в двойна стая
05.12.19 - 26.03.20 459 лв.

 
ВАЖНО:
Пакетната цена е изчислена на база на промоционална цена на самолетия билет.
Към момента на резервация, цената се призчислява и ако е необходимо се доплаща
ДАТА
ЦЕНА
РЕЗЕРВИРАЙ
Пакетните цени включват:
 • Самолетен билет София - Ларнака – София, включващ ръчен багаж до 10кг с размери 40х30х20см.;
 • Настаняване 3 нощувки в малък семеен хотел в историческия център на Ларнака;
 • кафе, чай, мляко и дребни сладки - на разположение на гостите 24 часа!;
 • трансфер летище – хотел – летище;
 • обслужване от представител на фирмата на български език;
 • медицинска застраховка с покритие 10 000лв за лица до 65г;
 • Екскурзия до Атиену ;
 • Пешеходна двучасова разходка в Ларнака с екскурзовод на английски език;
 • Екскурзия в традиционни кипърски села в провинцията около Ларнака - посещение на винарна с дегустация, посещение на млечна ферма с дегустация на Халуми, посещение на работилница за дантелена бродерия;
 • Входни такси за всички екскурзии.
Пакетните цени не включват:
 • Чекиран багаж срещу допълнително заплащане за 10кг; 20кг или 30кг по желание;
 • Priority boarding – приоритетно качване на борда и допълнителен ръчен багаж до 10кг с размери 55х40х23см по желание;
 • Изхранване;
 • Разходи от личен характер.

Разпечатай

Оферта № Е2670


Етикети
романтичен уикенд на остров кипър - полет от софия , екскурзия до кипър , екскурзия до ларнака , екскурзии до кипър , екскурзии до ларнака , посещение на кипър , посещение на ларкана , романтична екскурзия , уикенд екскурзия , романтичен уикенд , самолетна екскурзия , самолетни екскурзии , екскурзия със самолет , екскурзии със самолет , екскурзии 2020 , самолетно пътуване , самолетни пътувания , пътуване със самолет , пътувания със самолет , евтина екскурзия , евтини екскурзии , екскурзия на ниска цена , екскурзии на ниски цени , изгодна екскурзия , изгодни екскурзии , оферта за кипър , оферти за кипър , изгодна оферта за кипър , изгодни оферти за кипър , оферта за кипър на ниска цена , оферти за кипър на ниски цени , оферта за ларнака , оферти за ларнака , изгодна оферта за ларнака , изгодни оферти за ларнака , оферта за ларнака на ниска цена , оферти за ларнака на ниски цени , хотел в кипър , хотели в кипър , хотел в ларнака , хотели в ларнака , забележителности , разглеждане на забележителности , забележителности в кипър , забележителности в ларнака