Уважаеми клиенти,
бихме искали да ви уведомим, че сключвайки Договор за организирано туристическо пътуване с обща цена ви предоставяме и възможността за сключване на Застраховка "Отмяна пътуване" със ЗК „Лев Инс”.

Застраховката „Отмяна на пътуване“ се издава изключително бързо и лесно. Предназначена е за лица, които предприемат пътуване в България и чужбина и покрива разходи, възникнали във връзка с отмяна, съкращаване или прекъсване на пътуването, разходи за удължаване на пътуването и закъснение на самолетен полет, поради медицински или немедицински причини.

В духа на своята отговорна политика към партньорите и клиентите си, Лев Инс ще приема разпространението на COVID–19 като попадащ в обхвата на медицинските причини. С това потребителите сключили застраховка „Отмяна на пътуване” ще могат да обезпечат направените разходи във връзка с предстоящо пътуване, невъзможност да се отпътува или прекъсване на вече предприето пътуване.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЗАСТРАХОВКА „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ" (код 9110)

ТАРИФА НА ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ"

ИНФОРМАЦИОНЕН ДОКУМЕНТ ЗА ЗАСТРАХОВКА "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ"

ВАЖНО: Туроператорът не възстановява суми платени от туриста по застраховка "Отмяна на пътуване", ако анулира програмата и пътуването не се състои. Туроператорът възстановява в 14 дневен срок само сумите платени по пакета и договора.
Застрахователят може и възстанови или не част от сумата заплатена като премия по застраховка "Отмяна на пътуване", но всеки случай се разглежда отделно и крайното решение взема Застрахователят!
Хотели Гърция