НОВА ГОДИНА 2021 ВЪВ ВЪРНЯЧКА БАНЯ, СЪРБИЯ, Х-Л FONTANA 4+*

ВЪРНЯЧКА БАНЯ, Сърбия

Собствен транспортСобствен транспорт
3 нощувки, със закуска и вечеря
Програма
  
Пакетни цени с 3 нощувки:
 
Fontana 4+* Цена
Възрастен в Двойна/ Тройна стая 586 лв.
Дете oт 0 до 6.99 год. С 2 възрастни 201 лв.
Дете (7-11.99 г.) с 2 възрастни в двойна стая 330 лв.
Дете (7-11.99 г.) с 2 възрастни в тройна стая 432 лв.
Единично настаняване на запитване

Цените са на човек в лева в посоченото помещение

 
Условия за резервация: 
 • Депозит: 30% при записване.
 • Доплащане: 30 дни преди отпътуването

Цените по-горе са с отстъпка за ранни записвания и са валидни за резервации до 09.10.2020 г.
Пакетните цени включват:
 • 3 нощувки
 • 3 закуски
 • 1 стандартна вечеря на блок маса на 30.12.2020г
 • 2 гала вечери (31.12. и 01.01.) с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. 
 • Безлатен WiFi интернет
 • Ползване на SPA и Wellnes зона - (басейн с температура 29С, малък басейн с температура 35С, джакузи 36С, детски басейн 36С, турска баня, студена стая, тропически душ, сауна)
 • леки закуски (маса със сладки)
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" - покритие до 5000 евро на човек - БОНУС;
 • Местен туристически данък за престоя, в размер на 1,35 евро на турист на нощувка 
Пакетните цени не включват:
 • транспорт
 • разходи от личен характер
 • хранения извън описаните
 • допълнителни напитки и консумация по време на храненията и невключени в менюто
 
Необходими документи:
 • лична карта или международен паспорт със срок на валидност 6 месеца от датата на връщането;за деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители – нотариално заверена декларация от тях (оригинал и 2 ксеро - копия).

Вид използвани транспорти: собствен
 
Срокове за анулации и неустойки:
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
 
 • 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
 • 59 дни до 30 дни - депозита
 • 29 до 0 дни: 100 % от целия договор
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
 
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 10.12.2018г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
 
Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Сърбия.
 
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
  
 
Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по курс 1 евро = 1,96 лева. При заплащане в евро, цените, които са в лева, се превалутират при курс 1 евро = 1.95 лева.  
 
Хотел Fontana 4+* се намира в сърцето на Върняка Баня, само на няколко крачки от пешеходната зона и парка. Традиционното, модерното и луксозното се преплитат и хотелът е идеално място за семейна почивка, делови срещи или конгресен туризъм.

Върнячка баня  или Врънска баня е курортен град и община в Рашки окръг, Централна Сърбия. Равностоен е на българския Велинград и е спа-центърът на Сърбия.
Градът е разположен край река Западна Морава, в подножието на планината Гоч, в близост до Западна Морава (Сръбска Морава), на границата между Поморавието и района на Кралево в Рашка, но етнографски и исторически влиза в границите на Расинско, т.е. Крушевско. Пътят до там е почти само магистрала, Тръстеник отстои на 7 km, Кралево - на 27 km, Крушевац - на 34 km, Ниш - на 125 km, Белград - на 200 km. Надморската височина на баните варира от 220 до 300 м. От север Врънска баня е защитена от ветровете посредством масива на Гледачките планини. Климатът във Върнячка баня е умереноконтинентален, като зимата е мека и снежна, а лятото - хладно със свежи утрини и лек ветрец от планината, което създава идеални условия за развитие на курортна дейност.
 
Разбира се Върнячка баня има 7 минерални извора. Това са: Топла вода, Слатина, Снежник, Езеро, Боряк, Бели извор, Врънячко врело или Врънско врело. Минералната вода от отделните извори се предписва за лечение на различни заболявания. Нейните лечебни свойства са били известни още на римляните - известен е тукашният извор (лат.) Fons Romanus. Римското име на селището не е известно, но се знае, че тукашните извори се ползват интензивно за бани, възстановяване и лечение през 2-4 век (съдейки по намерените около 500 римски монети в района, които са основно от този период) от легионерите по дунавската граница на Горна Мизия.
Хотел Fontana 4+* се намира в сърцето на Върняка Баня, само на няколко крачки от пешеходната зона и парка. Традиционното, модерното и луксозното се преплитат и хотелът е идеално място за семейна почивка, делови срещи или конгресен туризъм. Реновиран през 2018 год., хотелът се очертава като един от доайените на района с богата спа- зона и високо - качествено обслужване.

Разпечатай

Оферта № П1622