НОВА ГОДИНА 2021 В Х-Л TONANTI 5*, ВЪРНЯЧКА БАНЯ, СЪРБИЯ

ВЪРНЯЧКА БАНЯ, Сърбия

Собствен транспортСобствен транспорт
Върнячка баня  е курортен град и община в Рашки окръг, Централна Сърбия. Градът е разположен край река Западна Морава. Населението му е близо 10 хил. жители. Намира се в подножието на планината Гоч, в близост до Западна Морава (Сръбска Морава), на границата между Поморавието и района на Кралево в Рашка, но етнографски и исторически влиза в границите на Расинско, т.е. Крушевско. Тръстеник отстои на 7 km, Кралево - на 27 km, Крушевац - на 34 km, Ниш - на 125 km, Белград - на 200 km.
От север Врънска баня е защитена от ветровете посредством масива на Гледачките планини, а в близост до Тръстеник се намира летище. Надморската височина на баните варира от 220 до 300 м.  Климатът във Върнячка баня е умереноконтинентален, като зимата е мека и снежна, а лятото - хладно със свежи утрини и лек ветрец от планината, което създава на мястото идеални условия за развитие на курортна дейност. Освен това във Върнячка баня има 7 минерални извора.
Минералните извори във Върнячка баня са: Топла вода, Слатина, Снежник, Езеро, Боряк, Бели извор, Врънячко врело или Врънско врело
Минералната вода от отделните извори се предписва за лечение на различни заболявания. Нейните лечебни свойства са били известни още на римляните - известен е тукашният извор (лат.) Fons Romanus. Римското име на селището не е известно, но се знае, че тукашните извори се ползват интензивно за бани, възстановяване и лечение през 2-4 век (съдейки по намерените около 500 римски монети в района, които са основно от този период) от легионерите по дунавската граница на Горна Мизия.
 
Програма
 
Цена на пакет с 3 нощувки / собствен транспорт:
 
Tonati 5* Цена
Възрастен в Двойна/ Тройна стая 674 лв.
Дете oт 2 до 6.99 год. С 2 възрастни 223 лв.
Дете (7-11,99 г.) с 2 възрастни в двойна стая 372 лв.
Дете (7-11,99 г.) с 2 възрастни в тройна стая 491 лв.
Трети възрастен 607 лв.

Цената е в лева на човек в двойна/ тройна стая / единична стая. 
 
* За желаещите да пътуват с организиран транспорт - 40 лв. доплащане на седалка (при възможност). 
Условия за резервция
 • Депозит: 30% при записване. 
 • Доплащане: 30 дни преди отпътуването
Цените по-горе са с отстъпка за ранни записвания и са валидни за резервации до 06.07.2020 г. или до изчерпване на местата по промоцията. 

 


 
Пакетните цени включват:
 • 3 нощувки със закуски 
 • 1 стандартна вечеря на блок маса на 30.12.2020г. 
 • 1 гала вечеря на 31.12.2020г. с жива музика, богат бюфет и неограничена  консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. 
 • 1 гала вечеря на 01.01.2021г. с жива музика и богат бюфет 
 • Безлатен WiFi интернет
 • Ползване на СПА, закрит/открит басейн, сауна, джакузи, фитнес, тепидариум, тропически душ - от 08:00 до 22:00 ч.
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" - покритие до 5000 евро на човек
 • Местен туристически данък в размер на 1,35 евро на ден за възрастен и 0,60 евро за деца (7-15 години)
Пакетните цени не включват:
 • транспорт с автобус
 • разходи от личен характер
 • входни такси за посещаваните туристически обекти и забележителности
 • допълнителни напитки и консумация по време на храненията и невключени в менюто на празничните вечери
 
Необходими документи:
 • лична карта или международен паспорт със срок на валидност 6 месеца от датата на връщането;
 • за деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и 2 ксеро - копия). 

Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по курс 1 евро = 1,96 лева. При заплащане в евро, цените, които са в лева, се превалутират при курс 1 евро = 1.95 лева.   

Срокове за анулации и неустойки: 
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
 
 • 30 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
 • 29 дни до 10 дни - депозита
 • 10 до 0 дни: 100 % от целия договор
 
Допълнителни екскурзии
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, но не по-късно от 10 дни преди пътуването, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Сърбия.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Вид използвани транспорти: собствен
 
 
Hotel Tonanti 5* e най-новата придобивка на Върнячка баня, при това 5 –звездна. Разположен е на 450 м от Моста на влюбените, съвсем в центъра на Върнячка баня. Разполага със 150 стаи, 2 ресторанта, с градина, лоби бар и открит басейн 550 м2  (с водопад). Външния басейн е свързан с вътрешния и може да се ползва до темепература на въздуха -10С. Всесезонни са вътрешния отопляем басей 350 м2 и най-добрата спа-зона във Върнячка баня с, джакузи, сауна, парната баня, тепидариум, студена стая  и фитнес. Хотелът предлага на своите клиенти безплатен WiFi.
В стаите : климатик,  телевизор с плосък мекран, кана за кафе и чай, работно бюро, сешоар, тоалетни принадлежности, халати.

Разпечатай

Оферта № П1621