ПОЧИВКА НА СЕЙШЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ

СЕЙШЕЛИ, Сейшелски острови

Самолетна програма 10 дни / 7 нощувки

Дати: 03.11.2020
СамолетниСамолетни
Програма
1 ден
Отпътуване от София за Махе.

2 ден
Пристигане и посрещане от представител на фирмата- партньор. Трансфер и настаняване в избрания от вас хотел. Възможност за настаняване на островите:
Праслин (трансфер – с ферибот и шатълбус), Ла Диг (трансфер – с ферибот и шатълбус) Махе – трансфер с шатълбус до хотела.Вечеря. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

7 ден
 Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.

8 ден
Закуска. Свободно време за плаж, разходки, пазаруване. Вечеря. Нощувка.

9 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет Махе - София.

10 ден
Пристигане в София.
 

 
Хотели по програмата:
Пакетните цени включват:
  • Самолетен билет с AK TK, с включени летищни такси;
  • Трансфер летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки със закуски и вечери в подбрани хотели;
  • Медицинска застраховка с асистанс, с покритие 10 000 евро на ЗД” Евроинс”;
Пакетните цени не включват:
  • Допълнителни екскурзии;
  • Екскурзоводско обслужване на английски език по време на програмата;
  • Разходи от личен характер;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗД "Евроинс" - възстановява заплатената сума, при отказ по здравословни и други причини, записани в общите условия по застраховката.
Допълнителна информация:
Цените са изготвени при следния валутен курс: 1 EUR = 1,95583 лв.
Международен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
Програмата е индивидуална и не е свързана с минимален брой участници

Начин на плащане:
При резервация се внася депозит в размер на 50% от основния пакет
Доплащане 40 дни преди датата на отпътуване

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет

Полетно разписание:
TK1030  SOF IST        2125  2350
TK 748   IST  SEZ        0150 1105
TK 749   SEZ  IST       2310   0630 + 1
TK1027  IST  SOF       0835   0855

Ваксини
Няма медицински изисквания за имунизации
Няма специални визови изисквания

Забележка:  
При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата на екскурзията може да претърпи промяна в реда на провеждане!
Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език
Минимален брой участници за осъществаване на пътуването: няма

Изисквания за виза:
В страната се влиза само с международен паспорт, валиден към датата на напускане.
Пътуващите за Сейшелите български граждани (приносители на обикновени, служебни и дипломатически паспорти)не се нуждаят от виза за престой до 90 дни.
Не се изискват специални имунизации.
 
Допълнителни екскурзии на място:
Доплащане за трансфер на туристи Махе – Праслин – 50 евро за възрастен и 35 евро за  дете;
Дполащане за трансфер на туристи Махе – Ла Диг – 75 евро за възрастен и 35 евро за дете.
 
Риф Сафари
По време на тази вълнуваща целодневна екскурзия ще можете да разгледате морския парк Сейнт Анн. С прекрасната яхта Анахита ще се отправите към остров Махе. Ще се качите на борда на кораб-подводница, с който ще се спуснете под вода, за да изследвате дълбините на морския парк. Съвсем отблизо ще видите как се хранят тропическите риби, плуващи край корабчето. Ще имате възможност да се гмурнете с шнорхел и да се запознаете с невероятните обитатели на цветните коралови градини на парка.
После ви очаква барбекю обяд и музикални забавления, преди да се отправите по брега към остров Моен, докъдето ще стигнете пеша. Тук ще срещнете гигантските костенурки, които се разхождат свобдно. На острова може да разгледате руините на стари сгради, да видите пиратски гробове или просто да се отпуснете на прекрасния плаж. За финал - тропически коктейл и лежерен круиз около Морския парк.
Цената включва: трансфер, обяд, напитка пунш
Цена на човек: 130 евро за възрастен, 70 евро за дете

 
Райски върхове
С тази екскурзия ще можете да разгледате непокътнатото великолепие на северното крайбрежие на Махе, преминавайки през Националния парк Мом. Приятният преход от час и половина през планинската местност ще завърши с пътека, оградена с палми и извисяваща се над скалистия бряг между гигантски гранитни камъни и буйни растителност. Разходката завършва в красивия и уединен залив Анс Мажоре, където ви очаква яхатата Анахита.
Тези, които предпочитат по-спокоен излет, могат да се качат на яхата Анахита още от столицата Виктория и така да стигнат до Ансе Маджоре, наслаждавайки се на гледките на Махе от борда.
Ще отплавате от Ансе Маджоре и ще продължите към уединения залив на Националния морски парк Байе Терни. Тук ще имате възможност да плувате, да се гмуркате с шнорхел, да се забавлявате като храните рибките в този естествен аквариум или просто да се излежавате на плажа. На борда ще бъде сервиран вкусен барбекю обяд преди отново да отплавате към столицата.
Цената включва: трансфер, обяд, напитка пунш
Цена на човек: 130 евро за възрастен, 70 евро за дете

 
Опознавателен тур на остров Махе
Този тур изцяло е посветен на живописната красота на остров Махе, най-големият и най-населен остров на Сейшелите. Обиколката на острова е с климатизиран автобус. Екскурзията започва със столицата Виктория, ще видите часовниковата кула Виктория, многоцветния и пъстър пазар Сър Селвин-Селвин Кларк, като междувременно опитните екскурзоводи ще ви дават богата информация за историческото и културно наследство на страната. Маршрутът преминава през Санс Суси, както и през буйни гори и насаждения за чай по едни от най-живописните пътища на Сейшелите.
Ще спрете за почивка в Mission Lodge – най-доброто място за снимки с невероятни гледки към крайбрежието. Екскурзията продължава с обяд с традиционна креолска кухня в местен ресторант. Преди да се отправите към историческата градина за билки и подправки, ще се докоснете до спиращата дъха природа на многобройните усамотени заливи по Южното крайбрежие. Вашите гидове ще ви запознаят и с уникалната флора и фауна, характерна единствено за Сейшелите.
Денят завършва с посещение на местно село, където ще се запознаете с креолската култура и архитектура, ще разгледате няколко креолски къщи, ще се срещнете с местни занаятчии, които изработват сувенири.
Цената включва – обяд
Цена на човек:  90 евро за възрастен , 50 евро за дете

 
Бягство на Ла Диг
Един ден на Ла Диг – атмосферата на този остров е неповторима, тук времето изобщо не бърза, а най-използваният транспорт е велосипедът. Ла Диг е родното място Райската мухоловка, една от най-редките птици в света.
Турът започва от малкото живописно пристанище, разходката на колело продължава през селото Ла Пасе по тесните островни улици и пътеки и стига до историческото имение Ла Юниън.
Традиционна креолска къща се е разположила сред високи кокосови палми – тя е едно от най-посещаваните места на острова. От там ще се насочите към световноизвестния Anse Source d'Argent - най-фотографираният плаж в света – с великолепни гранитни камъни, създаващи уникален пейзаж, разположен върху бели пясъци и облян от кристално чисти води.
Цената включва: трансфер, ферибот, велосипед
Цена на човек: 130 евро за възрастен,  70 евро за дете

 
Праслин - Вале де Мел Ансе Лацио
Не пропускайте да посетите втория по големина остров на Сейшелите – Праслин. С малобройно население, животът в Праслин тече тихо и спокойно. Най-емблематичното място на острова е гората Вале де Май. Със своята уникална природа, тя заслужено е обявена за обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Някога са смятали, че е това е Райската градина. На това вълшебно място има гора с най-големите палми, които сте виждали някога. Гората приютява и много други редки растителни видове. Например палмата Коко дер Мер или морски орех, която дава един от най-странните плодове на земята и емблема на Сейшелите.
Разходката продължава до световноизвестния плаж Ансе Лацио. Този девствен плаж със своите бели пясъци и бистри води е ограден от буйна растителност и граничи с великолепни гранитни камъни. Тук можете да плувате, да се гмуркате или просто да се отпуснете върху меките пясъци.
Цена на човек: 90 евро за възрастен, 50 евро за дете
 
Вале де Май – полудневен тур
Вале де Маи на Праслин е обект на световното наследство на ЮНЕСКО и притежава недокосната биосфера като никоя друга на Земята. Тук гигантските палми са така сплетени, че е трудно да се проправи път между тях. Докато се движите през тази древна гора, изпълнена с много ендемични видове палми, може да срещнете и други необичайни видове, като например черния папагал на Сейшелите, хамелеона или пък умалената сейшелска жаба.
Вале де Мей също е дом на Коко де Мер. Плодовете на тази палма са с впечатляващо тегло – от 10 до 25 килограма, от векове са известни като мощен афродизиак и се колекционират от много хора.
Цената включва: трансфер, екскурзовод на английски език
Цена на човек: 90 евро възрастен; 50 евро на дете

 
Ла Диг с лодка и велосипед
Пътуване с ферибот до красивия Ла Диг. Опознаването на този мистичен остров ще бъде с велосипед. Впечатляващи са характерните местни жилища и креолската архитектура. Най-интересните места са природният резерват и имението l'Union, построено от богати маврицианци, както и старата мелница, където се е произвеждало кокосовото масло, прочуто в цял свят. Последната спирка е невероятният плаж Anse Source d'Argent, популярен от многобройните филми и фотосесии, които са правени тук.
Цената включва: трансфер, ферибот,велисопед
Цена на човек : 90 евро за възрастен, 50 евро за дете

 

Разпечатай

Оферта № П1546


Етикети
почивка на сейшелските острови , почивка на сейшелите , почивки на сейшелите , почивка на остров махе , почивки на остров махе , екзотична почивка , екзотични почивки , евтина почивка , евтини почивки , изгодна почивка , изгодни почивки , почивка на ниска цена , почивки на ниски цени , самолетна почивка , самолетни почивки , почивка със самолет , почивки със самолет , почивки 2020 , самолетно пътуване , самолетни пътувания , пътуване със самолет , пътувания със самолет , изгодно пътуване , изгодни пътувания , пътуване на ниска цена , пътувания на ниски цени , евтино пътуване , евтини пътувания , почивка на остров махе на ниска цена , почивки на остров махе на ниски цени , почивка на сейшелите на ниска цена , почивки на сейшелите на ниски цени , оферта за сейшелите , оферти за сейшелите , изгодна оферта за сейшелите , изгодни оферти за сейшелите , оферта за сейшелите на ниска цена , оферти за сейшелите на ниски цени , оферта за остров махе , офети за остров махе , изгодна оферта за остров махе , изгодни оферти за остров махе , офета за остров махе на ниска цена , оферти за остров махе на ниски цени , хотел на сейшелите , хотели на сейшелите , хотел на остров махе , хотели на остров махе , отдих на сейшелите , почивка в чужбина , почивки в чужбина , изгодна почивка в чужбина , изгодни почивки в чужбина , почивка в чужбина на ниска цена , почивки в чужбина на ниски цени , pochivka na seishtelite , pochivki na seishelite , pochivka na ostrov mahe , pochivki na ostrov mahe , evtina pochivka , evtini pochivki , izgodna pochivka , izgodni pochivki , pochivka na niska cena , pochivki na niski ceni , ekzotichna pochivka , ekzotichni pochivki , samoletna pochivka , pochivka sus samolet , samoletni pochivki , pochivki sus samolet , pochivki 2020 , samoletno patuvane , patuvane sus samolet , samoletni patuvaniq , patuvaniq sus samolet , izgodno patuvane , izgodni patuvaniq , patuvane sus samolet , patuvaniq sus samolet , pochivka na ostrov mahe na niska cena , pochivki na ostrov mahe na niski ceni , pochivka na seishelite na niska cena , pochivki na seishelite na niski ceni , oferta za seishelite , oferti za seishelite , izgodna oferta za seishelite , izgodni oferti za seishelite , oferta za seishelite na niska cena , oferti za seishelite na niski ceni , oferta za ostrov mahe , oferti za ostrov mahe , izgodna oferta za ostrov mahe , izgodni oferti za ostrov mahe , oferta za ostrov mahe na niska cena , oferti za ostrov mahe na niski ceni , hotel na ostrov mahe , hoteli na ostrov mahe , hotel na seishelite , hoteli na seishelite , pochivka v chujbina , pochivki v chujbina , izgodna pochivka v chujbina , izgodni pochivki v chujbina , pochivka v chujbina na niska cena , pochivki v chujbina na niski ceni