Почивки ПОЧИВКИ ОСТРОВ САНТОРИНИ - ГЪРЦИЯ, Гърция

ПОЧИВКИ ОСТРОВ САНТОРИНИ - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ ОСТРОВ САНТОРИНИ - ГЪРЦИЯ

Санторини или Санторин, също Тера или Тира, е малка група острови на Гърция в Егейско море. Понякога така се нарича най-големият остров в групата - Тира.
Архипелагът е с вулканичен произход, известен преди всичко с катастрофалното вулканично изригване, станало там през 1400 г.пр.н.е.
Този уникален по рода си вулканичен остров годишно се посещава от огромен брой туристи, които се наслаждават на гледката на подводната калдера, епицентър на едно от най-големите вулканични изригвания в историята. На него има интензивна вулканична дейност (два димящи конуса в потъналата 10 км. широка калдера), изказват се и препдоложения, че Санторини е това, което е останало от митичната Атлантида.
Това прелестно място е обречено да фигурира във всеки пътеводител за круизи; множество пасажери, които се изсипват на малкия остров през летните месеци.

През Лято 2019 екипът на Интерлакс Ви предлага богата гама от хотели за почивка, както със собствен транспорт, така и с организиран транспорт до о-в Санторини в Гърция. Всички хотели са инспектирани от нашите екипи и са подбрани съобразно качество - цена. За Вашата почивка на о-в Санторини през Лято 2019 г. ние ще предложим най-добрите цени и информация относно условията на резервация и обслужване в хотела. Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации, които ще намалят цената на Вашата почивка в Гърция до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

За своята почивка в Гърция 2019 можете да позвъните в офиса или да резервирате чрез нашия сайт. 
Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Гърция - остров Санторини се доверете на екипът на ТА Интерлакс!