Почивки ПОЧИВКИ ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ - ГЪРЦИЯ, Гърция

ПОЧИВКИ ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ ПАРАЛИЯ КАТЕРИНИ - ГЪРЦИЯ

Паралия Катерини е курортен град в Гърция, който е разположен на брега на Егейско море. Намира се в близост до всички забележителности във вътрешността на страната. Отстои на около 80 км. южно от град Солун и на около 380 км. от София, България. Паралия Катерини има яхтено пристанище и голямо разнообразие от различни категории хотели, ресторанти и таверни, предлагащи международна и гръцка кухня. В Паралия Катерини има множество хотели от различна категория, които предоставят отлични условия за почивка на море в Гърция и активен летен отдих сред златист пясък и очарователна природа. Също така, в курорта ще намерите и възможности за практикуване на водни спортове.

Наблизо се намират македонски гробници, сред които - Вергина, където се намира гробницата на Филип Македонски, баща на Александър Велики.

През Лято 2019 екипът на Интерлакс Ви предлага богата гама от хотели за почивка, както със собствен транспорт, така и с организиран транспорт до Паралия Катерини. Всички хотели са инспектирани от нашите екипи и са подбрани съобразно качество - цена. За Вашата почивка на гръцката Олимпийска Ривиера през Лято 2019 г. ние ще предложим най-добрите цени и информация относно условията на резервация и обслужване в хотела. Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации, които ще намалят цената на Вашата почивка в Гърция до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Гърция на Паралия Катерини - Олимпийската Ривиера се доверете на екипът на ТА Интерлакс!