Почивки ПЛАЯ БАВАРО, Доминикана

ПЛАЯ БАВАРО

ПЛАЯ БАВАРО

Най-известният и луксозен курорт на Пунта Кана е Плая Баваро, който е разположен на 25 км от международното летище Пунта Кана. Перленобелите плажове Баваро с техните гори от кокосови палми с право се смятат за най-хубавите в Доминиканската република и за едни от най-хубавите в света. Доминикана е невероятен рай в сърцето на Карибите. Планини, долини и около 1000 мили плажове.Това е място, където звучи вечно меренге, небето и водата се сливат, плажът е като пудра захар, а във въздуха се носи аромат на кафе и какао.

Курортът Пунта Кана е едно от местата, където от гледката на девствените плажове ви спира дъха! Над седемдесет километра снежнобели пясъчни плажове с раскошни хотели се нижат по източния бряг на остров Хаити, където се намира тази държава. Пунта Кана се грижи за своята екология. Точно затова курортът е защитен със закон от каквото и да било строителство, което може да навреди по какъвто и да било начин на природната му красота. Насладете се на ласкавите вълни на океана и на спокойствието в сянката на полюшващите се палми... Прекрасните плажовена Пунта Кана са просто идеални за любителите на водните спортове. Минералните извори на острова ще ви дарят своята свежест и прохлада. Курортът се слави с луксозните си хотели, които предлагат най-различни услуги. Някои хотели в Пунта Кана са предназначени за хора, които предпочитат активната почивка, а други – за онези, които търсят уединение и спокойствие. Това е идеалното място за меден месец и семейна почивка.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Плая Баваро се доверете на екипът на ТА Интерлакс!