Почивки АГАДИР, Мароко

  АГАДИР

  АГАДИР

  Градът е разположен в югозападната част на Кралство Мароко, на брега на Атлантическия океан, в близост до Атласките планини, на север от устието на река Сус в океана.

  Понастоящем Агадир се явява важно пристанище за икономическите нужди на страната и основен риболовен център. Пристанището е важна експортна точка за манган, кобалт, цинк и земеделски култури - предимно цитруси. Благоприятният климат по време на зимния сезон (средни януарски дневни температури около 20°C) и добрите плажове правят града предпочитана дистинация в този сезон за жителите на Северна Европа. Изградената модерна градска инфраструктура и архитектура - високи сгради, широки улици и булеварди, модерни хотели и жилищни постройки в европейски стил, правят града нетрадиционен за Мароко. Турстическият поток се обслужва от международно летище и пътнически пристанище.

  Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
  За да планирате Вашата незабравима почивка в Агадир, Мароко се доверете на екипът на ТА Интерлакс!