Топ 10 на забавленията в Римини - част II

Топ 10 на забавленията в Римини - част II
18.Септември.2019 г.
Миналата седмица Ви запознахме с някои от топ забележителностите в Римини (можете да ги прочетете тук). Тази седмица продължаваме като на Вашето внимание представяме поредната порция топ забележителности:
  • Наем на водни колело
Любимо занимание на всички деца. Както сме свикнали и по нашите плажове, и тук могат да се наемат водни колела за кратка разходка в плитчините. Приятен начин да се раздвижите след продължителното излежаване на плажа. 
  • Ветроходство

За най-активните посетители Ветроходният клуб на Ричоне предлага уроци за начинаещи, опреснителни курсове или уроци на предсъстезателно ниво за възрастни и за деца над 6 години от юни до септември. Ветроходният клуб е една от най-престижните и важни спортни асоциации в Италия още от създаването си през 1933 г. Освен със спортна подготовка и организация на регати клубът е приел за своя мисия и популяризирането на мореплавателните традиции и на културни мероприятия.

  • Плажни спортове

За любителите на плажните спортове в различните зони на плажа са изградени съоръжения за плажен волейбол, за плажен тенис и за скуош. Организират се и групи за гимнастика и загряващи упражнения всяка сутрин от юни до септември. Има дори фитнес уреди на открито.

  • Уелнес терапии

Много от плажните зони предлагат уелнес активности. Те включват психо-физически упражнения, хармонична гимнастика, ориенталски изкуства и танци, творчески работилници, масажи, дегустации на екологични продукти, дискусии за здравословния начин на живот.

  • Хапване

Няма как да не споменем за храната, на която може да се насладите там. Многобройните барове и ресторанти по плажа предоставят възможност да се пробват специалитетите на район Романия като хлябът пиадина, рибни ястия и местна паста. Сутрин ще Ви предложат освежаващо кафе, а в разгара на деня можете да се разхладите с италиански сладолед.

  • Шопинг

И за дамите има дейност, чрез която да разпуснат и да се почувстват специални встрани от оживените плажове и грижите за децата. Още преди 50 години Ричоне привлича вниманието на медиите със способността си да създава нови тенденции в пазаруването и стила на живот. В сърцето на Ричоне се намира улица „Чекарини“, пълна с бутици на световноизвестни марки, лъскави кафенета, барове и ресторанти. Пазаруването в Ричоне често се свързва и с намирането на изгодни намаления.
 

Вижте нашето предложение, с което можете да посетите Римини - ТУК!
всички новини