Хотели ВЕЛИНГРАД, България

ВЕЛИНГРАД

ВЕЛИНГРАД

Изберете най-добрата възможност за настаняване в хотели във Велинград.
Велинград е предпочитана дестинация за селски и еко туризъм, спа и балнео почивка. По време на своя престой може да се насладите на различни природни и исторически забележителности.
Най-голямото богатство на курорта са изобилните топли и горещи минерални води. Тук се намира уникално голямо хидроминерално находище със сумарен дебит 7630 л/с. Минералните води на Велинград са били познати и използвани от хората още от дълбока древност. Велинград е един от малкото туристически обекти, които биха могли да се посещават през всички годишни сезони. Той грабва със своята неповторимост, без значение дали е люта зима, която е покрила всичко със сребрист воал или така мечтаното лято.
Благодарение на своите минерални извори, Велинград е определен като Спа столица на Балканите и съвсем заслужено има честа да е един от стоте национални туристически обекта на България. Туристите, които посещават красивия и гостоприемен български град надвишат 250 000 на година. И наистина има защо – Велинград е истински шедьовър на природата, който може да омагьоса своите посетители и да предизвика желанието им за посещение на това неповторимо и приказно място отново и отново и да остави в тях един уникален спомен за почивка във Велинград.

Топлите и горещи минерални извори във Велинград са най-голямото му природно богатство. Благодарение на тях, многобройните туристи, които го посещават могат да защитят своето здраве и да си доставят огромно удоволствие от спа процедурите, които предлагат почти всички  хотели във Велинград. Много хора с белодробни, сърдечни или гинекологични заболявания търсят спасение за проблемите си в минералните извори на Велинград. Минералната вода може да се пие, да се правят инхалации или бани. Във Велинград има няколко минерални извора, които действат по различен начин и лекуват различни заболявания.

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
АРТЕ СПА И ПАРК ХОТЕЛ - ВЕЛИНГРАД 5
120 лв.
БАЛНЕО СПА ХОТЕЛ СВЕТИ СПАС - ВЕЛИНГРАД 5
77 лв.
БАЛНЕОХОТЕЛ АУРА - ВЕЛИНГРАД 3
56 лв.
ГРАНД ХОТЕЛ ВЕЛИНГРАД - ВЕЛИНГРАД 5
ИНФИНИТИ ХОТЕЛ ПАРК И СПА - ВЕЛИНГРАД 4
93 лв.
МАКСИ ПАРК ХОТЕЛ И СПА - ВЕЛИНГРАД 5
70 лв.
СПА БАЛНЕОХОТЕЛ АКВАТОНИК - ВЕЛИНГРАД 4
60 лв.
СПА ЛЪКИ ЛАЙТ - ВЕЛИНГРАД 4
51 лв.
СПА ХОТЕЛ БОР - ВЕЛИНГРАД 4
64 лв.
СПА ХОТЕЛ ДВОРЕЦА - ВЕЛИНГРАД 5
65 лв.
СПА ХОТЕЛ КЛЕПТУЗА - ВЕЛИНГРАД 4
37 лв.
СПА ХОТЕЛ ОЛИМП - ВЕЛИНГРАД 4
68 лв.
СПА ХОТЕЛ РИЧ - ВЕЛИНГРАД 4
СПА ХОТЕЛ СЕЛЕКТ - ВЕЛИНГРАД 4
49 лв.
СПА ХОТЕЛ ХОЛИДЕЙ - ВЕЛИНГРАД 4
135 лв.
ХОТЕЛ АЛЕГРА - ВЕЛИНГРАД 3
54 лв.
ХОТЕЛ ВЕЛА ХИЛС - ВЕЛИНГРАД 4
64 лв.
ХОТЕЛ ВЕЛИНА - ВЕЛИНГРАД 4
46 лв.
ХОТЕЛ ЕЛБРУС - ВЕЛИНГРАД 3
57 лв.
ХОТЕЛ ЕНИРА - ВЕЛИНГРАД 3
45 лв.
ХОТЕЛ ЗДРАВЕЦ УЕЛНЕС И СПА - ВЕЛИНГРАД 4
56 лв.
ХОТЕЛ РОЯЛ СПА - ВЕЛИНГРАД 4
65 лв.