Хотели РИВИЕРА, България

РИВИЕРА

РИВИЕРА

Ваканционен клуб Ривиера е разположен на 16 км североизточно от град Варна и на 25 км от летището на града. Комплексът граничи с най-известния северен курорт по черноморието ни Златни пясъци.

До 1989 година тук са почивали само избраници на комунистическия елит в България. Сега това е център с 5 хотела и обща леглова база над 1000 легла. В хотелите Империал и Ривиера Бийч се предлага програма за балнеологично лечение. Използвайки мекия климат и лечебните свойства на минералната и морската вода, тук се провеждат много балнеолечебни или козметични програми. Хотелите разполагат с екипи от специалисти и цялостното обслужване е на високо ниво. Комплексът има великолепен плаж, където се предлагат много възможности за практикуване на водни спортове. Ваканционният клуб Ривиера разполага с два открити и два закрити басейна с минерална вода.

Съчетанието на всичко това го прави идеално място за семейна почивка.

Възможност за екскурзии до: Балчик; Камен Бряг; Нос Калиакра; Тауклиман; Побитите камъни; Аладжа манастир

Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации за море 2019, които ще намалят цената на Вашата почивка във Ваканционен клуб Ривиера до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка на море във Ваканционен клуб Ривиера се доверете на екипът на ТА Интерлакс!

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
ХОТЕЛ ИМПЕРИАЛ - РИВИЕРА 5
63 лв.
ХОТЕЛ ЛОТОС - РИВИЕРА 4
76 лв.
ХОТЕЛ НИМФА - РИВИЕРА 3
89 лв.
ХОТЕЛ РИВИЕРА БИЙЧ - РИВИЕРА 5
91 лв.