Хотели РУСАЛКА, България

РУСАЛКА

РУСАЛКА

На юг от местността Яйлата, на 23 км от Шабла и на 90 км североизточно от Варна се намира курортното селище Русалка. Разположено сред прохладата на вековна гора, то е един от красивите ни северни курорти. На това място морето е навлязло сред брега и го е разчленило на няколко живописни  заливчета, обградени от скали и зеленина. До брега блести малко езеро. В южната част на този чуден кът, край красивия Птичи залив, е изградено ваканционно селище с малки спретнати вили, накацали по терасите, с ресторанти, барчета и кокетни заведения. Има малък търговски център и пристан.

Сред зеленината, близо до селището, се намират резерватите Яйлата и Нос Калиакра, известни с разнообразие от редки растителни и животински видове, предимно представители на птичия свят.

Възможност за екскурзии до: Камен Бряг; Нос Калиакра; Тауклиман

Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации за море 2019, които ще намалят цената на Вашата почивка във ваканционно селище Русалка до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка на море във ваканционно селище Русалка се доверете на екипът на ТА Интерлакс!

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ РУСАЛКА 3