Хотели СВЕТИ ВЛАС, България

СВЕТИ ВЛАС

СВЕТИ ВЛАС

На 10 км от гр. Несебър се намира градчето Св. Влас. Разположението му е много живописно. Скътано в подножието на южните старопланински склонове по брега на морето, с изцяло южно изложение и с изглед към курорта Сл. бряг и град Несебър.

Още през II век е известно тракийско селище с името Лариса. През XIV век е наречено на името на покровителя на търговците и животновъдите Свети Влас. Той е светец, почитан и от източноправославната, и от католическата църква. С това име е съществувал и манастир, опожаряван от многобройните набези на пирати. Няколкото манастира, разположени около селото, били причина то да бъде наречено от турците по време на османското владичество Кючюк Манастир. След Освобождението - през 1886 година селото получава името Свети Влас.

От 2006-та година селото придобива статут на град. Разположението на курортното градче, между планината и морето прави климата му подходящ за лечение на белодробни и костни заболявания. Плажната ивица е с дължина около 1 км. Местоположението на селището го поставя сред най-оживената туристическа зона на България. Това е българската "Ривиера", където са и най-посещаваните курорти.

Възможности за екскурзии до: Слънчев бряг; Несебър; Нос Емине; Камчия.

Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации за море 2019, които ще намалят цената на Вашата почивка в Свети Влас до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка на море в Свети Влас се доверете на екипа на ТА Интерлакс!

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
АПАРТАМЕНТЕН ХОТЕЛ ОЛИМП - СВЕТИ ВЛАС 4
31 лв.
ГРАНД ХОТЕЛ СВЕТИ ВЛАС - СВЕТИ ВЛАС
69 лв.
ЗОРНИЦА СЕНДС СПА - СВЕТИ ВЛАС 5
78 лв.
МАРИНА ВЮ ФОРТ БИЙЧ - СВЕТИ ВЛАС 3
26 лв.
МЕСЕМБРИЯ ФОРТ БИЙЧ - СВЕТИ ВЛАС 3
26 лв.
ПРИВИЛИДЖ ФОРТ БИЙЧ - СВЕТИ ВЛАС 3
31 лв.
ПРИМАСОЛ СИНЕВА ПАРК - СВЕТИ ВЛАС 4
55 лв.
РИУ ХЕЛИОС ПАРАДАЙС - СВЕТИ ВЛАС 4
91 лв.
ХОТЕЛ ИРИС - СВЕТИ ВЛАС 3
46 лв.
ХОТЕЛ ПАРАДАЙЗ БИЙЧ - СВЕТИ ВЛАС 4
56 лв.
ХОТЕЛ ПРЕМИЕР ФОРТ БИЙЧ - СВЕТИ ВЛАС 4
48 лв.
ХОТЕЛ РАЙСКА ГРАДИНА - СВЕТИ ВЛАС 5
41 лв.
ХОТЕЛ ТРОПИКС - СВЕТИ ВЛАС 3
27 лв.
ХОТЕЛ ЦЕЗАР ПАЛАС - СВЕТИ ВЛАС 4
58 лв.