Хотели СЛЪНЧЕВ ДЕН, България

СЛЪНЧЕВ ДЕН

СЛЪНЧЕВ ДЕН

Комплексът Слънчев ден се простира на брега на морето върху 150 декара горска площ и граничи южно с курорта Св. Св. Константин и Елена. Целият комплекс се охранява и само след щателна проверка се допускат чужди лица. Плажът е великолепен и е носител на наградата Blue Flag (Син флаг) за чиста околна среда. Комплексът разполага с няколко открити басейна. Тук на метри от морето са построени четири модерни хотела с обща леглова база за над 1200 туристи. Най-колоритен е петзвездният хотел Палас, а до него са разположени четиризвездните хотели Мираж и Марина както и тризвездният Вероника. В хотелите се предлагат балнеологични програми с топла минерална вода и лечебна кал, както и различни видове вани като минерална с билки и натурални етерични масла.

В курорта има  магазини, аптека, дискотека, детски площадки и др.

Възможности за екскурзии: Нос Калиакра; Побитите камъни; Аладжа манастир

Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации за море 2019, които ще намалят цената на Вашата почивка в Слънчев ден до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка на море в Слънчев ден се доверете на екипът на ТА Интерлакс!

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
ХОТЕЛ МАРИНА - СЛЪНЧЕВ ДЕН 4
87 лв.
ХОТЕЛ ПАЛАС - СЛЪНЧЕВ ДЕН 5
104 лв.