Хотели ПОЧИВКИ КЕРАМОТИ - ГЪРЦИЯ, Гърция

от EUR
до EUR
Категория:
Пансион:
ПОЧИВКИ КЕРАМОТИ - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ КЕРАМОТИ - ГЪРЦИЯ

Керамоти е малко градче с население около 1200 души. Възникнало като рибарско селце, днес Керамоти е китно курортно селище с няколко хотелчета и множество ваканционни апартаменти. Разположен е на малък полуостров, навлизащ около километър навътре в Егейско море. Живописното градче с широки и спокойни улици, и красиви къщи, обкичени с много цветя и палми, кой знае защо е останало встрани от организираните туристически потоци и може би точно в това се състои неговия чар. Още при влизането в Керамоти, човек усеща спокойствието и свежестта, които излъчва това място. Потъналите в зеленина улици са изпъстрени с китни дворове с грижливо подстриган райграс, южни храсти, цветя и палми. Няма високо строителство и хотели – бетонни мастодонти, но изборът на заведения и места за преспиване в Керамоти е повече от задоволителен, а почти във всички посоки изгледът включва успокояващата гледка на Егейско море, а някъде в дъното се синее силуетът на остров Тасос.

През Лято 2020 екипът на Интерлакс Ви предлага почивка със собствен транспорт на Керамоти. Всички хотели са инспектирани от нашите екипи и са подбрани съобразно качество - цена. За Вашата почивка на Керамоти през Лято 2020 г. ние ще предложим най-добрите цени и информация относно условията на резервация и обслужване в хотела.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка на Керамоти се доверете на екипът на ТА Интерлакс!
Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
FILIPPION HOTEL - КЕРАМОТИ 2
24
IOULIA STUDIOS & APARTMENTS - КЕРАМОТИ 3
24
IRINI APARTMENTS - КЕРАМОТИ
19
KATERINA HOTEL - КЕРАМОТИ
23
THE OAK HOTEL - КЕРАМОТИ 4
31