Хотели ПОЧИВКИ ОСТРОВ АМУЛИАНИ - ГЪРЦИЯ, Гърция

от EUR
до EUR
Категория:
Пансион:
ПОЧИВКИ ОСТРОВ АМУЛИАНИ - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ ОСТРОВ АМУЛИАНИ - ГЪРЦИЯ

Остров Амулиани се намира много близо до третия ръкав на Халкидики – Атон (Света Гора) и е изключително спокойно и красиво място за Вашата почивка в Гърция за Лято 2020. Намира се на 360 км. от София, като по този начин е и най-близко разположеният остров до България. Разстоянието до втория по големина град в Гърция – Солун е 130 км.

Площта му е 4,5 кв. км. с десетки прекрасни плажове (2 км.) и малки пристанища, където човек може да се наслади на тюркоазените води на морето. Островът е подходящо място и за гмуркане поради чистотата на морето и разнообразните морски обитатели. Островът е и много зелен като преобладава ниската растителност и маслиновите дръвчета. Подходящ е и за любителите на фото-лов, тъй като около езерото (което се пълни с вода през пролетта) мигрират много видове птици.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Гърция на остров Амулиани се доверете на екипът на ТА Интерлакс!
Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
AMMOULIANI HOTEL - ОСТРОВ АМУЛИАНИ 3
27
ELEFTHERIA ROOMS - ОСТРОВ АМУЛИАНИ
25
GALLERY - ХАЛКИДИКИ - ОСТРОВ АМУЛИАНИ 2
23
SUNRISE HOTEL - ХАЛКИДИКИ - ОСТРОВ АМУЛИАНИ 3
31
THALASSA HOTEL - ХАЛКИДИКИ - ОСТРОВ АМУЛИАНИ 2
22