Хотели ПОЧИВКИ ОСТРОВ СКИАТОС - ГЪРЦИЯ, Гърция

ПОЧИВКИ ОСТРОВ СКИАТОС - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ ОСТРОВ СКИАТОС - ГЪРЦИЯ

Скиатос е малък гръцки остров в Егейско море. Скиатос е най-западният остров от групата острови на Северните Споради. На запад са разположени континенталната суша и Магнисия, а на изток - островът Скопелос.

Въпреки малката си площ Скиатос е известно туристическо направление. На него са разположени повече от 60 плажа, разпръснати по дългата 44 km крайбрежна ивица.
 

Островът е свързан с континенталната суша на Гърция чрез морски маршрути от Солун, Волос и Агиос Константинос, както и с останалите острови от Спорадите (с кометите на Хеленик Сийуейс).
 

В северозападната част на острова се намира Държавното летище на остров Скиатос. По източния и южния бряг са изградени модерни автомобилни пътища. Други по-малки черни пътища, някои от които павирани, се отклоняват към вътрешността на острова и северозападната му част. По време на туристическия сезон има редовен автобусен транспорт от град Скиатос до плажа Кукунарес на северозапад.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Гърция на остров Скиатос се доверете на екипът на ТА Интерлакс!

Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
FIORELLA HOTEL - ОСТРОВ СКИАТОС 2
THE SKIATHOS PALACE HOTEL - ОСТРОВ СКИАТОС 4