Хотели ПОЧИВКИ ПАРАЛИЯ ОФРИНИО - ГЪРЦИЯ, Гърция

от EUR
до EUR
Категория:
Пансион:
ПОЧИВКИ ПАРАЛИЯ ОФРИНИО - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ ПАРАЛИЯ ОФРИНИО - ГЪРЦИЯ

Паралия Офринио (или Тузла) е туристическо селище разположено на залива Орфано (Струмския залив), област Кавала, Гърция. Това е най - близкия морски курорт до София – 285 км., които се изминават с кола само за 3.5 часа. След ГКПП "Кулата" пътя минава през Серес, Неа Зихни, пътния възел при Амфиполи, където се пресича Виа Игнатия и след 3-4 км. на изток се стига до Паралия Офринио.

Паралия Офринио има средищно разположение - 100 км. от Солун, 25 км. от Аспровалта и 50 км. от Кавала, от Серес и от Драма. Наблизо се намира и остров Тасос, до който може да се стигне с ферибот от Кавала или Керамоти.

През Лято 2020 екипът на Интерлакс Ви предлага богата гама от хотели за почивка, както със собствен транспорт до Паралия Офринио. Всички хотели са инспектирани от нашите екипи и са подбрани съобразно качество - цена. За Вашата почивка на Паралия Офринио през Лято 2020 г. ние ще предложим най-добрите цени и информация относно условията на резервация и обслужване в хотела. Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации, които ще намалят цената на Вашата почивка в Гърция до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Гърция на Паралия Офринио се доверете на екипът на ТА Интерлакс!
Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
FERNANDOS - ПАРАЛИЯ ОФРИНИО
20
KASTA HOTEL - ОФРИНИО 3
20
SYRTAKI HOTEL - ПАРАЛИЯ ОФРИНИО
20