Хотели ПОЧИВКИ СТАВРОС - ГЪРЦИЯ, Гърция

от EUR
до EUR
Категория:
Пансион:
ПОЧИВКИ СТАВРОС - ГЪРЦИЯ

ПОЧИВКИ СТАВРОС - ГЪРЦИЯ

Ставрос е село в Егейска Македония, Гърция, център на дем Бешичко езеро в област Централна Македония с около 3000 жители. Ставрос е разположен в североизточната част на Халкидическия полуостров на западния бряг на Орфанския залив в подножието на планината Коляни. На склона е разположена старата част на Ставрос - Ано Ставрос (Горно Ставрос).

През Лято 2020 екипът на Интерлакс Ви предлага богата гама от хотели за почивка, както със собствен транспорт до Ставрос. Всички хотели са инспектирани от нашите екипи и са подбрани съобразно качество - цена. За Вашата почивка на Ставрос през Лято 2020 г. ние ще предложим най-добрите цени и информация относно условията на резервация и обслужване в хотела. Възползвайте се и от големите отстъпки за ранни записвания и резервации, които ще намалят цената на Вашата почивка в Гърция до 30% като с това ще си осигурите най-добрите помещения за точно исканите от Вас дати.

Не се колебайте да се свържете с нас и нашите агенти с едно обаждане на: 0745 60820 или 0879 347097, като по телефона ще можете да направите бърза консултация относно хотелите, наличните места и актуални цени и промоции.
За да планирате Вашата незабравима почивка в Гърция на Ставрос се доверете на екипът на ТА Интерлакс!
Сортирай по цена Сортирай по категория Сортирай по азбучен ред
HAPPY COLORS HOTEL - СТАВРОС
15
STAVROS BEACH HOTEL - СТАВРОС 3
31