HAPPY COLORS HOTEL - СТАВРОС

http://holiday-greece.info

Семейният хотел Happy Colors се намира в центъра на курорта Ставрос в Гърция. Разположен е само на 3 минути пеша от централния плаж и на 20 метра от главната улица. През 2012 година,  хотелът е реновиран изцяло.  Местоположението му съчетава спокойствието на тиха улица и близостта на плаж, заведения и магазини.

Хотелът посреща гости,  предпочели почивка на море в Гърция със собствен транспорт и предлага една наистина щастлива и цветна почивка.

Хотел Happy Colors разполага с осем апартамента и две двойни стаи. Всички са различни и разбира се много, много цветни. Всеки апартамент има самостоятелна баня с тоалетна, кухненско помещение и две стаи за спане. Шест от апартаментите и двойните стаи са с тераси.

Апартаментите и стаите са оборудвани с климатик, TV, кабелна телевизия, хладилник, микровълнова печка. На разположение на гостите в хотела е и безплатен Wireless интернет. В двора на хотела ви очаква барбекю, ако това е част от вашата почивка.

Оранжевият апартамент е: „Зареден с цитрусова енергия и горещи емоции...” На разположение на гостите са: стая със спалня, стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на четвърти етаж и разполага с тераса.

Розовият апартамент привлича с: „Нежна атмосфера в розово и обещание за романтика...” На разположение на гостите са: стая със спалня, стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на трети етаж и разполага с тераса.

Лилавият апартамент обещава: „Люлякови дни и нощи за почивка пълна с вдъхновение.” На разположение на гостите са: стая със спалня, стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на трети етаж и разполага две тераси.

Зеленият апартамент Ви кани сред: „Освежаващия цвят на природата, за повече усмивки и хармония.” На разположение на гостите са: стая със спалня , стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на трети етаж и разполага две тераси.

Червения апартамент примамва със: „Страстта на червеното, за една зареждаща с енергия почивка.” На разположение на гостите са: стая със спалня , стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на втори етаж и разполага с тераса.

Капучино стаята: „Мляко и кафе... разкошен старт за прекрасен ден...” На разположение на гостите са: стая със спалня и баня. Стаята разполага с хладилник, термокана, съдове и прибори. Капучино стаята се намира на втори етаж и разполага с тераса.

Черно-бялата стая: „Класическото и модерното – за една елегантна и усмихната почивка.” На разположение на гостите са: стая със спалня и баня. Стаята разполага с хладилник, термокана, съдове и прибори. Черно-бялата стая се намира на втори етаж и разполага с тераса.

Синият апартамент привлича: „С дъх на море и приятно усещане за прохлада в горещите летни дни.” На разположение на гостите са: стая със спалня , стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на втори етаж и разполага две тераси.

Жълтия апартамент ви зарежда със: „Слънчево настроение, за прекрасна лятна почивка. На разположение на гостите са: стая със спалня , стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на първи етаж, с пряк достъп до малък вътрешен двор.

Шарения апартамент: „Симфония от цветове – почивка сред цветовете на дъгата.” На разположение на гостите са: стая със три легла , стая с две легла, кухня и баня. Кухнята разполага с хладилник, микровълнова печка, съдове и прибори. Апартаментът се намира на първи етаж с пряк достъп до малък вътрешен двор.

Цени Лято 2023 г.
 
- 10% Резервации направени до 31 Май
Деца до 2 години се настаняват безплатно
 
Актуални цени
Двойна стая 50 евро
Апартамент (етаж партер) 70 евро
Апартамент с тераса 80 евро

Цените са в евро на ден на помещение на съответаната база изхранване!
 
Възможно е да предложим по-изгодна оферта за търсеният от Вас период или тип помещение.
За целта не се колебайте да ни пишете на e-mail: office@interlax-bg.com или да ни позвъните директно за връзка с агент на телефони: 0745 60820 или 0879347097!Разпечатай

Оферта № Х455


Етикети
happy colors hotel - ставрос , хотел в гърция , хотели в гърция , хотел гърция , хотели гърция , хотел ставрос , хотели ставрос , хотел в ставрос , хотели в ставрос , море гърция , гърция море , почивка в гърция , почивки в гърция , почивка гърция , почивки гърция , почивка ставрос , почивки ставрос , почивка на ставрос , почивки на ставрос , почивка в ставрос , почивки в ставрос , отдих в гърция , отдих в ставрос , на морев гърция , на море в ставрос , оферта за гърция , оферти за гърция , изгодна оферта за гърция , изгодни оферти за гърция , оферта за гърция на ниска цена , оферти за гърция на ниски цени , оферта за ставрос , оферти за ставрос , изгодна оферта за ставрос , изгодни оферти за ставрос , оферта за ставрос на ниска цена , оферти за ставрос на ниски цени , лятна оферта , летни оферти , оферта за лятото , оферти за лятото , изгодна оферта за лятото , изгодни оферти за лятото , оферта за лятото на ниска цена , оферти за лятото на ниски цени , хотел в гърция , хотели в гърция , хотел в ставрос , хотели в ставрос , почивка на море , почивки на море , изгодна почивка , изгодни почивки , почивка на ниска цена , почивки на ниски цени , почивка на море в гърция , почивки на море в гърция , почивка на море в ставрос , почивки на море в ставрос , pochivka v gurciq , pochivki v gurciq , pochivka v stavros , pochivki v stavros , izgodna pochivka , izgodni pochivki , pochivka na niska cena , pochivki na niski ceni , pochivka na more , pochivki na more , more v gurciq , more v stravros , pochivka na more v gurciq , pochivki na more v stavros , oferta za gurciq , oferti za gurciq , izgodna ofera za gurciq , izgodni oferti za gurciq , oferta za gurciq na niska cena , oferti za gurciq na niski ceni , oferta za stavros , oferti za stavros , izgodna oferta za stavros , izgodni oferti za stavros , oferta za stavros na niska cena , oferti za stavros na niski ceni , hotel v stavros , hoteli v stavros , hotel v gurciq , hoteli v gurciqХотели Гърция