PORTO SANI - ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА

http://www.sani-resort.com

Луксозен хотелски комплекс, състоящ се от двуетажни вили. Тук можете истински да се отпуснете и да възстановите вътрешните си сили в уникална атмосфера на красота и хармония. Porto Sani Village & Spa е царство на елегантния лукс и естетиката. Ръчно изработените мебели, ленените тъкани и дървените елементи създават изискана средиземноморска атмосфера. В строго оформените просторни интериори се усеща неподправена домашна обстановка. Особено красиво тук е през нощта, когато се запалват многобройни светлини и огньове, водата се изпъстря със златни и тюркоазени отблясъци, а багрите на богатата растителност създават неповторима тайнствена аура. Хотелът е цялостно съобразен с концепцията за здравословен начин на живот, на територията му е разположен един от най-добрите СПА центрове в Европа - THE SPA SUITE BY ANNE SEMONIN.

Полезна информация:

НОВОСТИ SANI RESORT – 2019!
SANI GOURMET: пътешествие в света на гастрономията 2019
През май 2019 г. легендарният гастрономически фестивал САНИ ГУРМЕТ ще се проведе на територията на курорта Сани курорт за четвърта поредна година. Най-добре познатите готвачи от цял ​​свят са поканени в курорта Сани, за да угодят на гостите с подбраните ястия от националната си кухня. През 2016-18 г. гостите на курорта опитаха вкусни ястия от издигащите го готвачи Michelin. През 2019 година хотел Sani ще зарадва гостите с интересни нови
тема. На фестивала участваха повече от 100 готвачи от 43 страни, 53 звезди Мишлен, над 300 вечери, 11256 менюта, 10 500 гости, 395 журналисти от Гърция, Русия, Украйна, Англия, Кипър, Германия. Италия, Австрия, Франция и Америка. Фестивалите SANI са единствените фестивали в Европа, организирани от частния курорт.

Ново 2019! Тенис център Рафа Надал На територията на модерния спортен център се открива тенис центърът на световноизвестния тенисист Рафа Надал (Победител в 17 турнира от Големия шлем) - "The
Рафа Надал ". Това е прекрасно допълнение към портфолиото от спортни събития, където треньорите провеждат професионални уроци за групи и индивидуално, както за начинаещи, така и за по-опитни играчи. наш
персонализираните тенис програми добавят изцяло нов елемент към вашата ваканция, предоставяйки уникална възможност да тренирате, да играете и да се забавлявате заедно. Организират се и тенис турнири.
Ново 2019! Приключенски парк Sani Beach - Adventure Park В новия приключенски парк, се пригответе за вълнуващо пътешествие и се чувствайте като смел завоевател на височини. Кръстосаните маршрути се намират между стволовете на дърветата, замайващите комбинации от цип-линии и труднодостъпните мостове между платформите в дърветата. Това е почти истинска джунгла, а най-смелите гости, ако решат да се катерят по дърветата, ще могат напълно да се насладят на природата. Персоналът на хотела ще бъде близо до вас. Те ще ви покажат как да използвате предпазни колани и скоби, те ще ви придружават от самото начало до края и дори ще ви вълнуват, когато слизате на земята, усмихвайки се, че сте го направили. Паркът има специално разработени шест маршрута с различни нива на трудност: две тренировки, две семейни и две младежи - всички са маркирани с различни цветове. При планирането на парка са осигурени най-модерните системи за сигурност; поради съображения за лична безопасност се прилагат ограничения за минимална височина и максимално тегло. Паркингът за въже може да получи около 100 гости наведнъж, а смелите ще се върнат тук отново и отново.

Ново 2019! Нов ресторант ClubLounge в Sani Club Този сезон хотел Sani Club отваря нов ресторант - Club Lounge, където в спокойна атмосфера гостите могат да се насладят на вкусни средиземноморски ястия или просто да гледат залеза в красива обстановка.
Ново 2019! Безплатен микробус за сладолед Какво може да е по-добре от сладолед? Точно така - безплатен сладолед! Всички гости ще могат да го направят в прекрасен нов сладолед. Той със сигурност ще донесе щастие на гостите от всички възрасти: новият микробус със сладолед ще се движи из територията на целия курорт - затова го хванете, когато го видите и изберете рог с любимия си вкус.

Ново 2019! Нов плувен басейн с водна детска площадка, без изключение, всеки обича да се забавлява, така че тази година ще има още едно място за по-забавно забавление, разположено до площадката на Сани Бийч. Нов плувен басейн с водна детска площадка е още една от частите на курорта, където можете да се забавлявате с малки деца, а дълбокият басейн на глезена обещава на всички много забавно!

Ново 2019! Нови вегетариански ястия и ястия за деца. Нови примамливи менюта: за вегетарианци и деца. Те са проектирани от водещи специалисти по хранене и готвачи и ястия от тези менюта могат да бъдат намерени във всички ресторанти. Всяко меню ще включва разнообразие от вкусни и здравословни ястия без глутен и захар.

Ново 2019! DIGITAL DETOX Време е да изключите джаджите и да се отдадете на нови емоции. Ние отделяме за електронни устройства - телефони, лаптопи, телевизори, игри, приложения - много време. Санди призовава да ги отложим и да се възползваме напълно от възможностите, които предлага нашата прекрасна природа. Отидете на разходка с велосипед през хълмовете, покрити с борови дървета. Украсете топката във футболната академия Sani, която се поддържа от Фондация Футболен клуб Челси. Научете се как да се справите с платно в училището за плаване "Марина" или да построите подвижен робот от дизайнера на "Лего". Разсей децата от виртуалните игри и ще бъдете изумени колко бързо ще намерят развлечения в реалния свят. В курорта Сани те ще могат да направят нови приятели и да изнесат най-вълнуващото забавление, да научат много и да прекарват повече време, докато се забавляват със семейството си.

Ново 2019! SANI SUITE CLASS - САНИ ЛУКСОЗНА КОЛЕКЦИЯ Най-доброто обслужване в гостуването! Sani Suite Class е нова услуга, благодарение на която всеки миг от вашата почивка ще бъде наистина незабравим. Услуги, които можете да използвате в рамките на програмата Sani Suite Collection: Помощ 48 часа преди пристигането. Индивидуално планиране на ваканцията: услуга за консиерж чрез What's App за мобилни телефони, ще ви помогне да резервирате маса в ресторант, да ползвате услуги за гледане на деца или да резервирате индивидуални екскурзии; бързо настаняване в хотела; услуги за разопаковане и опаковане на багаж; безплатна пералня (налична веднъж на ден / на стая); подобрено меню за поръчване в стаята, което позволява на гостите да се насладят на ястия от различни ресторанти, разположени в пристанище Sani Marina, в уединението на стаята си *; безплатна кола, с шофьор (на разположение веднъж на престой за стая); безплатни билети за фестивала "Сани" (през юли-август, един концерт по време на почивката на стая); консултиране за деца.
Безплатно ранно настаняване / късно напускане (при заявка, в зависимост от наличността); ежедневни приятни изненади в стаята; подобрено обслужване в стаите (премиум шампанско, меню за възглавници, изключителни закачалки за дрехи Bulgari, маркови плажни чанти, луксозни тоалетни артикули Anne Semonin, безплатна доставка на кърпи (ежедневно), подобрен избор на кърпи); при пристигане - подарък за деца (ексклузивен комплект за рисуване); подарък при напускане на хотела (бутилка вино Sani Resort Grand Reserve в ексклузивна дървена кутия); отделна зона на плажа.
* Допълнително таксуване
** Услугите на Sani Suite Collection са на разположение на гостите, пребиваващи в апартаменти с една, две и три спални във всички хотели на курорта Sani, както и в луксозни стаи в Sani Dunes и във всички стаи в хотел Sani Asterias.
За повторяемите гости!


Златна карта за повторни гости (за тези гости, които посетиха Sani повече от веднъж).
Гостите притежаващи златна карта, ще получат бутилка вино в стаята при пристигане. Също така ще се ползват с изключителна отстъпка от 10% почти във всички ресторанти и барове на курорта, както и в почти всички барове и магазини, намиращи се в пристанището на Sani Marina. Необходимо е винаги да носят в себе си златната членска карта която се издава при регистриране в хотела.
Платинена Карта (за гости които посещават курорта повече от 10 пъти или общият брой на нощувките в хотела на компанията - е повече от 100).
На Собствениците на платитени карти се предоставя стая от по-висока категория.Която ще бъде  резервирана (при наличност), цветя и шампанско в стаята в деня на пристигане.Те ще получат изключителена отстъпка от 10% в почти всички ресторанти и барове на курорта, както и в почти всички барове и ресторанти, разположени в пристанището на Sani Marina. Гостите получават 15% отстъпка в почти всички магазини в пристанището на Sani Marina, два безплатни билети за фестивала в Сани (юли-август) и безплатна вечеря за двама души в един от ресторантите в курорта Сани (веднъж за сезон). Винаги носете платинената карта със себе си, която сте получили при регистрацията в хотела.
Златна карта за повторни гости:
безплатна бутилка местно вино в стаята в деня на пристигане
10% отстъпка в повечето ресторанти и барове в пристанището на Sani Marina
10% отстъпка в повечето ресторанти и барове в курорта Sani Resort
10% отстъпка в повечето магазини, намиращи се в пристанището на Sani Marina
Платинена карта (горепосочените бонуси, както и допълнителни).
безплатни билети за Фестивала в Sani (за 2-ма души)
Една безплатна вечеря в един от ресторантите в курорта Sani Resort ( за 2-ма възрастни) с бутилка вино Land of Grace (бяло или червено), произведени за Sani от известния винолог Евангелос Геровасилиу. Безплатна вечеря се предоставя на притежателите на платинени карти веднъж годишно.
Безплатна стая по-висока категория (при наличност)
Бутилка шампанско в деня на пристигане
Цветя в стаята в деня на пристигане.
Безплатни сладкиши за деца
15% изключителна отстъпка в повечето магазини в пристанището на Sani Marina
*действат условия за резервиране

Местоположение:
Полуостров Касандра, Sani Resort, на около 250 м. от пажа, на 80 км от международно летище "Македония" в град Солун, на 45 минути път с кола, на 8 минути с хеликоптер. Комплекс с двуетажни сгради, напълно състои от стаи с категории суит. През 2014-2015 г в хотела е направена частична реновация.

Описание на стаите:
Общо 109 Suites: 10 Marina Junior Suites; 74 Suites; 10 Deluxe Suites; 11 Family Suites, 4 Three Bedroom Family Suites.

В стаите са на разположение:
изглед към великолепната градината или към осветения басейн. Френски прозорци. Двойно легло с размер Queen size с ултракомфортен матрак Dream Bed, луксозно спално бельо, одеала с пух, допълнителни възглавници, плазмен телевизор, сателитна телевизия, CD / DVD плейър, безплатен Wi-Fi интернет, електронни игри (Wii) при поискване, аудиосистема за IPOD и iPhone, телефон, електронен сейф (безплатно), климатик с индивидуален пулт за контролиране на температурата, мини-бар, набор за приготвяне на чай и кафе, кафе машина Nespresso. Просторна мраморна баня (джакузи, отделна душ кабина с "тропически душ", две мивки), увеличително огледало, сешоар, луксозни халати, чехли, кантар и комплект луксозни козметични принадлежности Anne Semonin. Тераса / балкон с мебели от ратан. Мраморен под. Вечерно почистване на стаите, оправяне на легла и ежедневна доставка на преса (по заявка). Денонощен румсървиз. При настаняване гостите се придружават до стаята; поднасят се бутилка марково гръцко вино и кошница с плодове.
Marina Junior Suite (40 кв.м) Реновирани през 2011, в морски стил. Намира се в пристанището на 2-ри етаж. Настаняване: максимум 2-ма възрастни.
Suite Garden/Pool view (~55 кв.м) Намира се на 1-ви или 2-ри етаж. Спалня и всекидневна. Настаняване: 2 възрастни и 1 дете (на втория етаж с изглед към градината), или 2-ма възрастни и 2 деца (на първия етаж с изглед към градината и басейна или на втория етаж с изглед към басейна).
Deluxe Suite (~60 кв.м) - С балкон. Изглед към басейна или пристанището. Състоят се от отделна спалня и всекидневна. Разположени на 2-ри етаж. Настаняване: 2-ма възрастни и 2 деца.
Two Bedrooms Family Suite (~90 кв.м) - разположени на 1-ви етаж, с изглед към градината или басейна. 2 спални, просторна всекидневна, 2 бани. Настаняване: 2-ма възрастни и 3 деца или 3-ма възрастни и 2 деца ( до 12 годишна възраст).
Three Bedroom Family Suite(~145 кв.м) - 3 спални, отделна всекидневна , 3 бани.
Настаняване: 6-ма възрастни или 2-ма възрастни и 5 деца (до 12 годишна възраст).
Ежедневно почистване на стаите и смяна на спално бельо.

Хотелски услуги

 • 2 басейна с прясна вода (шезлонги и чадъри при басейна), един от тях е само за възрастни.
 • Интернет кът (срещу заплащане). Wi-Fi достъп до интернет (безплатно)
 • Масаж В The Spa Suite by Anne Semonin
 • Обмен на валута
 • Фитнес зала В The Spa Suite by Anne Semonin
 • Химическо чистене / пералня
 • Фризьорски салон В The Spa Suite by Anne Semonin
 • Малка православна църква на територията на комплекса
 • Джакузи в някои от стаите и в The Spa Suite by Anne Semonin
 • Магазин - козметичен бутик в The Spa Suite by Anne Semonin
 • Пощенски услуги
 • Яхти под наем
 • СПА
 • Паркинг
 • Трансфер - Шатъл бус на територията на Sani Resort. Хотелът предлага електрически автомобили на свтоите гости.
 • Отопляем басейн
 • Рум сървиз

   

Плаж
 • Пясъчен плаж
 • Чадъри - Безплатно
 • Шезлонги - Безплатно
 • Плажни кърпи - Безплатни - студени кърпи на плажа.

За деца
 • Детегледачка по заявка. Грижи за децата на плажа - до 30 мин. безплатно.
 • Детски басейн с прясна вода
 • Детски клуб (от 4 м. до 12 г.): сутрешни и вечерни развлекателни мероприятия и игри. За по-големи от 13 до 16 годиша възраст - специално организирани развлечения през високия сезон
 • Детско меню в ресторанта
 • Baby cot
 • Детска площадка за игра
 • Услуги за най-малките - Колички под наем (срещу заплащане), детски кошарки и кревати (безплатно, при предварителна заявка), детски DVD-дискове, специална зона за деца за закуска с детегледачка, детски площадки на открито, детска зала с електронни игри (PlayStation,Wii). На разположение на плажа са детски играчки в хотели SANI ASTERIAS SUITES и PORTO SANI VILLAGE & SPA. Стерилизатори, уроди за подгряване на шишета, детски колела, детски колички под наем, триколки.

Заведения
 • Бар - ресторант Lagoon, снек-бар до басейна ''See Breeze''.
 • Основен ресторант. Вечери на терасата. Диетична кухня и вегетариански ястия. Програма Dine Around. Един от най-добрите гурме ресторанти на курорта Сани, Byblos, могат да бъдат наети за изключителни частни вечери.

Спорт
 • Гмуркане
 • Волейбол безплатно
 • Баскетбол
 • Водни спортове срещу заплащане
 • Водно колело срещу заплащане
 • Мини футбол безплатно
 • Тенис на маса безплатно
 • 6 тенис корта на територията на комплекса (покритие ''Cannada Ten'' всички кортове са с осветление), тенис клуб (проф. инструктор) - срещу заплащане.
 • Детска футболна школа - срещу заплащане
 • Водни ски - срещу заплащане
 • Кану - срещу заплащане
 • Клуб планински велосипеди - срещу заплащане
 • Площадки за пейнтбол и стрелба с лък
 • Дайвинг - Център за подводно плаване PADI (срещу заплащане)

Забавления
 • Анимация


Удобства в стаите
 • Кафе машина
 • Wake up call service
 • Сейф - електронен в стаята - безплатно
 • Телевизор
 • Балкон/тераса
 • Вана/душ
 • Климатик
 • Мини бар
 • Музикален канал
 • CD/DVD плейър
 • Сателитна телевизия
 • Телефон
 • Сешоар
 • Халати (включително и детски)

Допълнителна информация
 • Кредитни карти
 • Условия за хора с увреждания - има специални стаи за гости с ограничена подвижност ( 4 стандартни суита)
 • Настаняване с домашни любимци не е позволено.
 • 1 спалня
 • 2 спални
 • 1-ва брегова линия
 • Персонал владеещ руски език
Цени Лято 2021
До -20% отстъпка за нови резервации направени до 31.01.2021 г.
 
Минимум нощувки   5 5 5 5 5 5 5
Цени със закуска, обяд и вечеря Вид настаняване 29.04-21.05
28.09-14.10
22.05-05.06
18.09-27.09
06.06-23.06
05.09-17.09
24.06-07.07
29.08-04.09
08.07-22.07 23.07-28.08 15.10-30.10
Сюит – Промо 2Ad 360 € 588 € 646 € 941 € 1 072 € 1 208 € 282 €
2Ad+1ad 450 € 736 € 808 € 1 177 € 1 341 € 1 510 € 353 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 450 € 736 € 808 € 1 177 € 1 341 € 1 510 € 353 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 450 € 736 € 808 € 1 177 € 1 341 € 1 510 € 353 €
2Ad+1ch(0-1) 360 € 588 € 646 € 941 € 1 072 € 1 208 € 282 €
2Ad+1ch(2-12) 360 € 588 € 646 € 941 € 1 072 € 1 208 € 282 €
2Ad+2ch(0-1) 360 € 588 € 646 € 941 € 1 072 € 1 208 € 282 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 360 € 588 € 646 € 941 € 1 072 € 1 208 € 282 €
2Ad+2ch(2-12) 360 € 588 € 646 € 941 € 1 072 € 1 208 € 282 €
Едноспален Сюит
с изглед градина и голям балкон
2Ad 375 € 613 € 673 € 986 € 1 130 € 1 263 € 295 €
2Ad+1ad 470 € 766 € 841 € 1 232 € 1 413 € 1 580 € 370 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 470 € 766 € 841 € 1 232 € 1 413 € 1 580 € 370 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 470 € 766 € 841 € 1 232 € 1 413 € 1 580 € 370 €
2Ad+1ch(0-1) 375 € 613 € 673 € 986 € 1 130 € 1 263 € 295 €
2Ad+1ch(2-12) 375 € 613 € 673 € 986 € 1 130 € 1 263 € 295 €
2Ad+2ch(0-1) 375 € 613 € 673 € 986 € 1 130 € 1 263 € 295 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 375 € 613 € 673 € 986 € 1 130 € 1 263 € 295 €
2Ad+2ch(2-12) 375 € 613 € 673 € 986 € 1 130 € 1 263 € 295 €
Едноспален Сюит с изглед басейн
и голям балкон
2Ad 391 € 655 € 722 € 1 037 € 1 166 € 1 314 € 311 €
2Ad+1ad 488 € 819 € 902 € 1 296 € 1 457 € 1 643 € 389 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 488 € 819 € 902 € 1 296 € 1 457 € 1 643 € 389 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 488 € 819 € 902 € 1 296 € 1 457 € 1 643 € 389 €
2Ad+1ch(0-1) 391 € 655 € 722 € 1 037 € 1 166 € 1 314 € 311 €
2Ad+1ch(2-12) 391 € 655 € 722 € 1 037 € 1 166 € 1 314 € 311 €
2Ad+2ch(0-1) 391 € 655 € 722 € 1 037 € 1 166 € 1 314 € 311 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 391 € 655 € 722 € 1 037 € 1 166 € 1 314 € 311 €
2Ad+2ch(2-12) 391 € 655 € 722 € 1 037 € 1 166 € 1 314 € 311 €
Едноспален Сюит с изглед градина
и собствена градина
2Ad 391 € 662 € 726 € 1 055 € 1 199 € 1 314 € 306 €
2Ad+1ad 488 € 827 € 908 € 1 319 € 1 499 € 1 643 € 383 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 488 € 827 € 908 € 1 319 € 1 499 € 1 643 € 383 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 488 € 827 € 908 € 1 319 € 1 499 € 1 643 € 383 €
2Ad+1ch(0-1) 391 € 662 € 726 € 1 055 € 1 199 € 1 314 € 306 €
2Ad+1ch(2-12) 391 € 662 € 726 € 1 055 € 1 199 € 1 314 € 306 €
2Ad+2ch(0-1) 391 € 662 € 726 € 1 055 € 1 199 € 1 314 € 306 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 391 € 662 € 726 € 1 055 € 1 199 € 1 314 € 306 €
2Ad+2ch(2-12) 391 € 662 € 726 € 1 055 € 1 199 € 1 314 € 306 €
Едноспален Сюит с изглед басейн
и собствена градина
2Ad 428 € 726 € 799 € 1 128 € 1 237 € 1 443 € 333 €
2Ad+1ad 536 € 908 € 999 € 1 410 € 1 546 € 1 804 € 416 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 536 € 908 € 999 € 1 410 € 1 546 € 1 804 € 416 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 536 € 908 € 999 € 1 410 € 1 546 € 1 804 € 416 €
2Ad+1ch(0-1) 428 € 726 € 799 € 1 128 € 1 237 € 1 443 € 333 €
2Ad+1ch(2-12) 428 € 726 € 799 € 1 128 € 1 237 € 1 443 € 333 €
2Ad+2ch(0-1) 428 € 726 € 799 € 1 128 € 1 237 € 1 443 € 333 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 428 € 726 € 799 € 1 128 € 1 237 € 1 443 € 333 €
2Ad+2ch(2-12) 428 € 726 € 799 € 1 128 € 1 237 € 1 443 € 333 €
Едноспален Сюит Делукс
с изглед море и голям балкон
2Ad 448 € 753 € 830 € 1 192 € 1 341 € 1 512 € 360 €
2Ad+1ad 561 € 941 € 1 038 € 1 491 € 1 676 € 1 890 € 450 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 561 € 941 € 1 038 € 1 491 € 1 676 € 1 890 € 450 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 561 € 941 € 1 038 € 1 491 € 1 676 € 1 890 € 450 €
2Ad+1ch(0-1) 448 € 753 € 830 € 1 192 € 1 341 € 1 512 € 360 €
2Ad+1ch(2-12) 448 € 753 € 830 € 1 192 € 1 341 € 1 512 € 360 €
2Ad+2ch(0-1) 448 € 753 € 830 € 1 192 € 1 341 € 1 512 € 360 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 448 € 753 € 830 € 1 192 € 1 341 € 1 512 € 360 €
2Ad+2ch(2-12) 448 € 753 € 830 € 1 192 € 1 341 € 1 512 € 360 €
Фамилен Сюит с 2 спални,
изглед басейн и собствена градина
2Ad+1ad 767 € 1 382 € 1 578 € 2 368 € 2 741 € 3 142 € 585 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 767 € 1 382 € 1 578 € 2 368 € 2 741 € 3 142 € 585 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 767 € 1 382 € 1 578 € 2 368 € 2 741 € 3 142 € 585 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 767 € 1 382 € 1 578 € 2 368 € 2 741 € 3 142 € 585 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 767 € 1 382 € 1 578 € 2 368 € 2 741 € 3 142 € 585 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 767 € 1 382 € 1 578 € 2 368 € 2 741 € 3 142 € 585 €
2Ad+1ch(0-1) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+1ch(2-12) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+2ad 852 € 1 535 € 1 754 € 2 631 € 3 045 € 3 491 € 649 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 852 € 1 535 € 1 754 € 2 631 € 3 045 € 3 491 € 649 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 852 € 1 535 € 1 754 € 2 631 € 3 045 € 3 491 € 649 €
2Ad+2ch(0-1) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+2ch(2-12) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+3ch(0-1) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
2Ad+3ch(2-12) 682 € 1 228 € 1 403 € 2 105 € 2 435 € 2 793 € 519 €
Фамилен Сюит с 3 спални,
изглед градина и голям балкон
2Ad+1ad+1ch(0-1) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+3ch(0-1) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+3ch(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+4ch(0-1) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+4ch(0-1)(0-1)(2-12)(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+4ch(0-1)(2-12)(2-12)(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+1ad+4ch(2-12) 975 € 1 826 € 2 063 € 2 975 € 3 422 € 4 006 € 665 €
2Ad+2ad 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+2ch(0-1) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+2ch(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+3ch(0-1) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ad+3ch(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+2ch(0-1) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+2ch(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+3ad 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+3ad+1ch(0-1) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+3ad+1ch(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+3ad+2ch(0-1) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+3ad+2ch(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+3ch(0-1) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+3ch(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+4ad 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+4ad+1ch(0-1) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+4ad+1ch(2-12) 1 082 € 2 029 € 2 292 € 3 306 € 3 802 € 4 451 € 738 €
2Ad+4ch(0-1) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+4ch(0-1)(2-12)(2-12)(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+4ch(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
2Ad+5ch(2-12) 866 € 1 623 € 1 834 € 2 644 € 3 041 € 3 561 € 591 €
Фамилен Сюит с 2 спални,
изглед градина и собствена градина
2Ad+1ad 729 € 1 296 € 1 446 € 2 243 € 2 587 € 3 062 € 549 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 729 € 1 296 € 1 446 € 2 243 € 2 587 € 3 062 € 549 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 729 € 1 296 € 1 446 € 2 243 € 2 587 € 3 062 € 549 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 729 € 1 296 € 1 446 € 2 243 € 2 587 € 3 062 € 549 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 729 € 1 296 € 1 446 € 2 243 € 2 587 € 3 062 € 549 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 729 € 1 296 € 1 446 € 2 243 € 2 587 € 3 062 € 549 €
2Ad+1ch(0-1) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+1ch(2-12) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+2ad 810 € 1 441 € 1 607 € 2 492 € 2 875 € 3 402 € 611 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 810 € 1 441 € 1 607 € 2 492 € 2 875 € 3 402 € 611 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 810 € 1 441 € 1 607 € 2 492 € 2 875 € 3 402 € 611 €
2Ad+2ch(0-1) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+2ch(2-12) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+3ch(0-1) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
2Ad+3ch(2-12) 648 € 1 152 € 1 285 € 1 994 € 2 300 € 2 722 € 488 €
Фамилен Сюит с 3 спални,
изглед градина и собствен басейн
2Ad+1ad+1ch(0-1) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+3ch(0-1) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+3ch(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+4ch(0-1) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+4ch(0-1)(0-1)(2-12)(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+4ch(0-1)(2-12)(2-12)(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+1ad+4ch(2-12) 1 119 € 2 101 € 2 373 € 3 420 € 3 934 € 4 609 € 765 €
2Ad+2ad 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+2ch(0-1) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+2ch(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+3ch(0-1) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ad+3ch(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+2ch(0-1) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+2ch(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+3ad 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+3ad+1ch(0-1) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+3ad+1ch(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+3ad+2ch(0-1) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+3ad+2ch(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+3ch(0-1) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+3ch(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+4ad 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+4ad+1ch(0-1) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+4ad+1ch(2-12) 1 243 € 2 334 € 2 636 € 3 800 € 4 371 € 5 120 € 849 €
2Ad+4ch(0-1) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+4ch(0-1)(2-12)(2-12)(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+4ch(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €
2Ad+5ch(2-12) 995 € 1 867 € 2 109 € 3 039 € 3 497 € 4 096 € 679 €

Цените са в евро на ден на помещение на съответната база изхранване!


Легенда:
Ad - възрастен;
Ch - дете;

 
Полупансион или пълен пансион:
Закуска - шведска маса, обяд - а-ла-карт меню, вечеря - а-ла-карт меню. Тематични нощи на откритата тераса на ресторанта. Диетична кухня, меню с калорично съдържание и вегетариански ястия. Бебешка храна. Програмата Dine Around. Ресторанти в пристанището на Sani Marina.

DINE AROUND – SANI RESORT 2019
Програмата Dine Around позволява на гостите, които са резервирали настаняване на полупансион или пълен пансион, да се насладят на храната си в повечето ресторанти, разположени в целия курорт Sani. Гостите имат възможност да се запознаят с кулинарните шедьоври в 22 ресторанта в курорта. Участниците в програмата могат да избират ястия от специалното меню "Dine Around Menu" без допълнително заплащане или да поръчат основното а-ла-карт меню на ресторанта, в този случай фиксираните суми ще бъдат приспаднати от сметката на общия гост:
- 20 евро на възрастен и 10 евро на дете за жители на хотел SANI BEACH;
- 25 евро за възрастен и 12,5 евро за дете за жителите на SANI CLUB, PORTO SANI и SANI DUNES;
- 40 евро на възрастен и 20 евро на дете за тези, които пребивават в хотел SANI ASTERIAS.

Ресторанти
Sani Beach
Основен ресторант Poseidon; Grill by the Pool; Veranda (за гости на възраст над 12 години); Ammos
Sani Club
Основен ресторант Olympos; Ouzerie; Cabana; Ресторант Club Lounge (NEW 2019); Pines
Porto Sani
Основен ресторант Artemis; Byblos Caviar (за гости на възраст над 12 години);Lagoon*
Sani Asterias
Water
Sani Dunes
Основният ресторант The Market; Fresco (за гости на възраст над 12 години); Beach House
Sani Marina
Psaroyannos; Asian; Alexis*; Vosporos; Macaroni; Katsu; Tomata; Ergon
Ресторантите, маркирани с *, не са включени в програмата Dine Around
Обяд или вечеря на бюфет в ресторант Poseidon в Sani Beach
Обяд или вечеря на бюфет в ресторант Olympos в Sani Club
Обяд или вечеря в италианския ресторант Macaroni * / ** в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в Psaroyannos * * ** в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в гръцкия ресторант Vosporos Grill House * / ** в пристанището на Sani Marina
Вечеря в азиатски * / *** Ресторант в пристанище Сан Марина
Вечеря в японския ресторант Katsu * / *** в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в гръцки ресторант Tomata * / *** в пристанището на Sani Marina
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторанта на гръцката кухня Ergon Deli в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в ресторанта Ouzerie * / *** в Sani Club
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторант Pines в Sani Club
Обяд *** или вечеря * / ** на Грил край басейна в Sani Beach
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторант Ammos в Sani Beach
Обяд *** или вечеря * / ** в Ресторант Cabana в Sani Club
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторант Club Lounge в Sani Club
Вечеря в ресторанта Artemis * / ** в PORTO SANI
Вечеря в The Market Restaurant * / *** в Sani Dunes
Вечеря в ресторант Fresco * / *** в Sani Dunes (изключително за гости на възраст над 12 години)
Обяд или вечеря в The Beach House * / *** ресторант в Sani Dunes
Вечеря в ресторант Water * / *** в Sani Asterias
Вечеря в ресторанта Byblos Caviar * / *** в PORTO SANI (изключително за гости на възраст над 12 години)
Вечеря в ресторанта The Veranda * в Sani Beach (изключително за гости над 12 години)
* Предварителна резервация се изисква.
** Избор от готови менюта без допълнително заплащане или поръчка от а-ла-карт меню с приспадане на фиксирана сума от сметката
*** От сметката се приспада фиксирана сума.


Възможно е да предложим по-изгодна оферта за търсеният от Вас период или тип помещение.
За целта не се колебайте да ни пишете на e-mail: office@interlax-bg.com или да ни позвъните директно за връзка с агент на телефони: 0745 60820 или 0879347097!

 

Моля, имайте предвид, че от 01 януари 2018 г. поради промени в данъчното законодателство на Република Гърция, гостите на гръцките хотели ще трябва да заплатят допълнителна такса при настаняване.
Размерът на допълнителната такса варира в зависимост от категорията хотел:
5* хотел - 4 евро на стая на вечер;
4* хотел - 3 евро на стая на вечер;
3* и по-ниска категория хотел - 1.5 евро на стая на вечер;
Моля, имайте предвид също, че посочената допълнителна такса трябва да се извърши на място при настаняване в хотела, а не по време на резервацията.Разпечатай

Оферта № Х2166


Етикети
porto sani - халкидики - касандра , хотел в халкидики , хотел в касандра , хотел в гърция , хотели в халкидики , хотели в касандра , хотели в гърция , гърция 2021 , море 2021 , лято 2021 , море лято 2021 , лято море 2021 , изгодни оферти гърция , на море в гърция , гърция лято 2021 , лято гърция 2021 , море гърция 2021 , гърция море 2021 , халкидики море , море халкидики , касандра море , море касандра , почивка в гърция , почивки в гърция , почивка в халкидики , почивки в халкиди , почивка на халкидики , почивки на халкидики , почивка касандра , почивки касандра , почивка на касандра , почивки на касандра , халкидики лято , лято халкидики , касандра лято , лято касандра , почивка касандра , почивки касандра , почивка гърция , почивки гърция , почивка халкидики , почивки халкидики , ранни записвания , ранно записване , море в гърция , море на халкидики , промоция халкидики , промоция гърция , промоции гърция , промоции халкидики , hoteli v garciq , hoteli v gyrciq , hoteli v gurciq , hotels in greece , lqto 2021 , hotel v halkidiki , hotel v kasandra , hotel v garciq , hotel v gyrciq , hotel v gurciq , hoteli v halkidiki , hoteli v kasandra , more 2021 , lqto more , more lqto , izgodni oferti garciq , izgodni oferti gyrciq , izgodni oferti gurciq , hotel na halkidiki , hoteli na halkidiki , more halkidiki , halkidiki more , more kasandra , kasandra more , gurciq more , gurcia more , gyrciq more , gyrcia more , garciq more , garcia more , more garciq , more garcia , more gurcia , more gurciq , more gyrciq , more gyrciaХотели Гърция