SANI DUNES - ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА

http://saniresort.swapsystems.com/sani-dunes

Полезна информация:
НОВОСТИ SANI RESORT – 2019!
SANI GOURMET: пътешествие в света на гастрономията 2019
През май 2019 г. легендарният гастрономически фестивал САНИ ГУРМЕТ ще се проведе на територията на курорта Сани курорт за четвърта поредна година. Най-добре познатите готвачи от цял ​​свят са поканени в курорта Сани, за да угодят на гостите с подбраните ястия от националната си кухня. През 2016-18 г. гостите на курорта опитаха вкусни ястия от издигащите го готвачи Michelin. През 2019 година хотел Sani ще зарадва гостите с интересни нови
тема. На фестивала участваха повече от 100 готвачи от 43 страни, 53 звезди Мишлен, над 300 вечери, 11256 менюта, 10 500 гости, 395 журналисти от Гърция, Русия, Украйна, Англия, Кипър, Германия. Италия, Австрия, Франция и Америка. Фестивалите SANI са единствените фестивали в Европа, организирани от частния курорт.

Ново 2019! Тенис център Рафа Надал На територията на модерния спортен център се открива тенис центърът на световноизвестния тенисист Рафа Надал (Победител в 17 турнира от Големия шлем) - "The
Рафа Надал ". Това е прекрасно допълнение към портфолиото от спортни събития, където треньорите провеждат професионални уроци за групи и индивидуално, както за начинаещи, така и за по-опитни играчи. наш
персонализираните тенис програми добавят изцяло нов елемент към вашата ваканция, предоставяйки уникална възможност да тренирате, да играете и да се забавлявате заедно. Организират се и тенис турнири.

Ново 2019! Приключенски парк Sani Beach - Adventure Park В новия приключенски парк, се пригответе за вълнуващо пътешествие и се чувствайте като смел завоевател на височини. Кръстосаните маршрути се намират между стволовете на дърветата, замайващите комбинации от цип-линии и труднодостъпните мостове между платформите в дърветата. Това е почти истинска джунгла, а най-смелите гости, ако решат да се катерят по дърветата, ще могат напълно да се насладят на природата. Персоналът на хотела ще бъде близо до вас. Те ще ви покажат как да използвате предпазни колани и скоби, те ще ви придружават от самото начало до края и дори ще ви вълнуват, когато слизате на земята, усмихвайки се, че сте го направили. Паркът има специално разработени шест маршрута с различни нива на трудност: две тренировки, две семейни и две младежи - всички са маркирани с различни цветове. При планирането на парка са осигурени най-модерните системи за сигурност; поради съображения за лична безопасност се прилагат ограничения за минимална височина и максимално тегло. Паркингът за въже може да получи около 100 гости наведнъж, а смелите ще се върнат тук отново и отново.

Ново 2019! Нов ресторант ClubLounge в Sani Club Този сезон хотел Sani Club отваря нов ресторант - Club Lounge, където в спокойна атмосфера гостите могат да се насладят на вкусни средиземноморски ястия или просто да гледат залеза в красива обстановка.

Ново 2019! Безплатен микробус за сладолед Какво може да е по-добре от сладолед? Точно така - безплатен сладолед! Всички гости ще могат да го направят в прекрасен нов сладолед. Той със сигурност ще донесе щастие на гостите от всички възрасти: новият микробус със сладолед ще се движи из територията на целия курорт - затова го хванете, когато го видите и изберете рог с любимия си вкус.

Ново 2019! Нов плувен басейн с водна детска площадка, без изключение, всеки обича да се забавлява, така че тази година ще има още едно място за по-забавно забавление, разположено до площадката на Сани Бийч. Нов плувен басейн с водна детска площадка е още една от частите на курорта, където можете да се забавлявате с малки деца, а дълбокият басейн на глезена обещава на всички много забавно!

Ново 2019! Нови вегетариански ястия и ястия за деца. Нови примамливи менюта: за вегетарианци и деца. Те са проектирани от водещи специалисти по хранене и готвачи и ястия от тези менюта могат да бъдат намерени във всички ресторанти. Всяко меню ще включва разнообразие от вкусни и здравословни ястия без глутен и захар.

Ново 2019! DIGITAL DETOX Време е да изключите джаджите и да се отдадете на нови емоции. Ние отделяме за електронни устройства - телефони, лаптопи, телевизори, игри, приложения - много време. Санди призовава да ги отложим и да се възползваме напълно от възможностите, които предлага нашата прекрасна природа. Отидете на разходка с велосипед през хълмовете, покрити с борови дървета. Украсете топката във футболната академия Sani, която се поддържа от Фондация Футболен клуб Челси. Научете се как да се справите с платно в училището за плаване "Марина" или да построите подвижен робот от дизайнера на "Лего". Разсей децата от виртуалните игри и ще бъдете изумени колко бързо ще намерят развлечения в реалния свят. В курорта Сани те ще могат да направят нови приятели и да изнесат най-вълнуващото забавление, да научат много и да прекарват повече време, докато се забавляват със семейството си.

Ново 2019! SANI SUITE CLASS - САНИ ЛУКСОЗНА КОЛЕКЦИЯ Най-доброто обслужване в гостуването! Sani Suite Class е нова услуга, благодарение на която всеки миг от вашата почивка ще бъде наистина незабравим. Услуги, които можете да използвате в рамките на програмата Sani Suite Collection: Помощ 48 часа преди пристигането. Индивидуално планиране на ваканцията: услуга за консиерж чрез What's App за мобилни телефони, ще ви помогне да резервирате маса в ресторант, да ползвате услуги за гледане на деца или да резервирате индивидуални екскурзии; бързо настаняване в хотела; услуги за разопаковане и опаковане на багаж; безплатна пералня (налична веднъж на ден / на стая); подобрено меню за поръчване в стаята, което позволява на гостите да се насладят на ястия от различни ресторанти, разположени в пристанище Sani Marina, в уединението на стаята си *; безплатна кола, с шофьор (на разположение веднъж на престой за стая); безплатни билети за фестивала "Сани" (през юли-август, един концерт по време на почивката на стая); консултиране за деца.
Безплатно ранно настаняване / късно напускане (при заявка, в зависимост от наличността); ежедневни приятни изненади в стаята; подобрено обслужване в стаите (премиум шампанско, меню за възглавници, изключителни закачалки за дрехи Bulgari, маркови плажни чанти, луксозни тоалетни артикули Anne Semonin, безплатна доставка на кърпи (ежедневно), подобрен избор на кърпи); при пристигане - подарък за деца (ексклузивен комплект за рисуване); подарък при напускане на хотела (бутилка вино Sani Resort Grand Reserve в ексклузивна дървена кутия); отделна зона на плажа.
* Допълнително таксуване
** Услугите на Sani Suite Collection са на разположение на гостите, пребиваващи в апартаменти с една, две и три спални във всички хотели на курорта Sani, както и в луксозни стаи в Sani Dunes и във всички стаи в хотел Sani Asterias.
За повторяемите гости!

Златна карта за повторни гости (за тези гости, които посетиха Sani повече от веднъж).
Гостите притежаващи златна карта, ще получат бутилка вино в стаята при пристигане. Също така ще се ползват с изключителна отстъпка от 10% почти във всички ресторанти и барове на курорта, както и в почти всички барове и магазини, намиращи се в пристанището на Sani Marina. Необходимо е винаги да носят в себе си златната членска карта която се издава при регистриране в хотела.
Платинена Карта (за гости които посещават курорта повече от 10 пъти или общият брой на нощувките в хотела на компанията - е повече от 100).
На Собствениците на платитени карти се предоставя стая от по-висока категория.Която ще бъде  резервирана (при наличност), цветя и шампанско в стаята в деня на пристигане.Те ще получат изключителена отстъпка от 10% в почти всички ресторанти и барове на курорта, както и в почти всички барове и ресторанти, разположени в пристанището на Sani Marina. Гостите получават 15% отстъпка в почти всички магазини в пристанището на Sani Marina, два безплатни билети за фестивала в Сани (юли-август) и безплатна вечеря за двама души в един от ресторантите в курорта Сани (веднъж за сезон). Винаги носете платинената карта със себе си, която сте получили при регистрацията в хотела.
Златна карта за повторни гости:
безплатна бутилка местно вино в стаята в деня на пристигане
10% отстъпка в повечето ресторанти и барове в пристанището на Sani Marina
10% отстъпка в повечето ресторанти и барове в курорта Sani Resort
10% отстъпка в повечето магазини, намиращи се в пристанището на Sani Marina
Платинена карта (горепосочените бонуси, както и допълнителни).
безплатни билети за Фестивала в Sani (за 2-ма души)
Една безплатна вечеря в един от ресторантите в курорта Sani Resort ( за 2-ма възрастни) с бутилка вино Land of Grace (бяло или червено), произведени за Sani от известния винолог Евангелос Геровасилиу. Безплатна вечеря се предоставя на притежателите на платинени карти веднъж годишно.
Безплатна стая по-висока категория (при наличност)
Бутилка шампанско в деня на пристигане
Цветя в стаята в деня на пристигане.
Безплатни сладкиши за деца
15% изключителна отстъпка в повечето магазини в пристанището на Sani Marina
*действат условия за резервиране.

Местоположение:
П-ов Касанра, Sani Resort, на 80 км от международно летище в г. Солун "Македония", на 45 минути път, на 8 минути с хеликоптер.

Описание на стаите:
Общо 136 разкошни стаи: Double Rooms with Private Garden (~33 кв.м. + 30 кв.м. private garden), Family Rooms with Private Garden (~66 кв.м. + 60 кв.м. private garden), Junior Suites Grand Balcony (~39 кв.м. + 35 кв.м. balcony), Junior Suites Deluxe Private Garden SV (~44 кв.м. + 40 кв.м. private garden), Panorama Junior Suites Deluxe Sea View (~51 кв.м. + 30 кв.м. balcony), Panorama Junior Suites Deluxe Beach Front (~51 кв.м. + 30 кв.м. balcony), Junior Suites Deluxe Private Garden Beach Front (~44 кв.м. + 30 кв.м. private garden).
80 сюити с открито планиране и 56 просторни стаи в стил - сдържана розкош и голям комфорт.

В стаите са на разположение:
двуспално легло Queen-size или две единични легла с ултракомфортен матрак Dream Bed, ексклузивно бельо, избор от възглавници. Ексклузивна мебел. Плазма, сателитна телевизия, CD/DVD, безплатен Wi-Fi, акустическа система за iPod и iPhone, телефон, индивидуален климатик/отопление, ел.сейф, мини бар, комплект за приготвяне на чай/кафе, кафе машина Nespresso. В просторните бани отделен душ с тропически душ или вана, сешоар, халати, чехли, ексклузивен козметичен комплект Аnne Semonin. За стаи категория Junior Suites & Panorama Junior Suites баните са с оделна душ кабина с тропически душ и вана, две мивки, огледало за грим. Денонощно обслужване на стаите. Във всички стаи вечерно почитване и подготовка на леглото към сън, ежедневна доставка на вестници (по запитване).
При настаняване гостите се съпровождат до стаята, се предоставя бутилка Taittinger Rose и кошница с плодове.
Настаняване в стаите във всички хотели SANI е в 14:00 (в случай на ранно настаняване  е необходимо предварително резервиране на деноношие по-рано).
Double Room with Private Garden Просторни стаи в съвременен стил, разположен на първи етаж, в двуетажни сгради. От стаята се открива прекрасна панорамна гледка на градина и басейн. Едно двуспално легло Queen-size или две единични легла. Тераса с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.
Family Room with Private Garden Състои от две двуместни стаи, съединени с connecting door. От стаите се открива прекрасна панорамна гледка на градина и басейн. Едно двуспално легло Queen-size или две единични легла. Всяка тераса е с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.
Junior Suite Grand Balcony Просторни стаи оформени с вкус и стил, разположени на втори етаж в двуетажни сгради. От стаите се открива прекрасна панорамна гледка на градина и басейн. Спалня с двуспално легло Queen-size или две единични леглa, разделя се с всекидневната с плъзгаща се врата. Балкон с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.
Junior Suite Deluxe Private Garden SV Просторни стаи с прекрасен интериор в съвременен стил, разположени на първи етаж в двуетажни сгради. От стаите се открива прекрасна панорамна гледка към Егейско море. Едно двуспално легло Queen-size или две единични легла. Тераса с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.
Panorama Junior Suite Deluxe Sea View Просторни стаи оформени с вкус и стил, разположени на втори етаж в двуетажни сгради. От стаите се открива прекрасна панорамна гледка. към Егейско море. Спалня с двуспално легло Queen-size или две единични легла, разделя се с всекидневната с плъзгаща се врата. Балкон с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.
Panorama Junior Suite Deluxe Beach Front Просторни стаи с прекрасен интериор в съвременен стил, разположени на втори етаж в двуетажни сгради. От стаите се открива прекрасна панорамна гледка към Егейско море. Спалня с двуспално легло Queen-size или две единични легла, разделя се с всекидневната с плъзгаща се врата. Балкон с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.
Junior Suite Deluxe Private Garden Beach Front Просторни стаи с прекрасен интериор в съвременен стил, разположени на първи етаж в двуетажни сгради. От стаите се открива прекрасна панорамна гледка към Егейско море. Едно двуспално легло Queen-size или две единични легла. Тераса с мебел, два шезлонга, масичка за кафе и столове.

Хотелски услуги
 • Трансфер
 • Рум сървиз
 • Пощенски услуги
 • Консиерж
 • Паркинг
 • Басейн
 • Интернет
 • СПА
 • Химическо чистене / пералня
 • Магазин
 • Лекар
 • Pool with heating
 • Фитнес зала

   

Плаж
 • Пясъчен плаж
 • Шезлонги
 • Чадъри
 • Плажни кърпи

   

За деца
 • Детски клуб
 • Детско меню
 • Услуги за най-малките
 • Детегледачка
 • Бебешка кошара

   

Заведения
 • Бар
 • Ресторант

   

Спорт
 • Стрелба с лък
 • Тенис на маса
 • Колела
 • Мини футбол
 • Тенис
 • Водни спортове
 • Дайвинг
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Футбол
 • Водни ски
 • Водно колело
 • Катамаран
 • Плажен волейбол

   

Забавления
 • Анимация


Удобства в стаите
 • Климатик
 • Вана/душ
 • Балкон/тераса
 • Кафе машина
 • CD/DVD плейър
 • Мини бар
 • Музикален канал
 • Сателитна телевизия
 • Телефон
 • Сешоар
 • Халат
 • Сейф
 • Телевизор

   

Допълнителна информация
 • Персонал владеещ руски език
 • Кредитни карти
 • Настаняване с домашни любимци не е позволено.

Изчислете Вашата цена ТУК!
Задайте необходимите параметри за настаняване в едно помещение!

Цени Лято 2020
 
Минимум нощувки   5 5 5 5 5 5 5
Цени със закуска и вечеря Вид настаняване 03.04-23.04
15.10-31.10
24.04-22.05
29.09-14.10
23.05-06.06
19.09-28.09
07.06-24.06
04.09-18.09
25.06-07.07
28.08-03.09
08.07-21.07 22.07-27.08
Сюит делукс с 1 спалня,
изглед море и голяма тераса
2Ad 357 € 455 € 699 € 855 € 1 168 € 1 343 € 1 552 €
2Ad+1ad 403 € 513 € 787 € 962 € 1 314 € 1 512 € 1 746 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 403 € 513 € 787 € 962 € 1 314 € 1 512 € 1 746 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 430 € 546 € 839 € 1 026 € 1 402 € 1 612 € 1 863 €
2Ad+1ch(0-1) 357 € 455 € 699 € 855 € 1 168 € 1 343 € 1 552 €
2Ad+1ch(2-12) 385 € 490 € 753 € 919 € 1 255 € 1 444 € 1 668 €
2Ad+2ch(0-1) 357 € 455 € 699 € 855 € 1 168 € 1 343 € 1 552 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 385 € 490 € 753 € 919 € 1 255 € 1 444 € 1 668 €
2Ad+2ch(2-12) 430 € 546 € 839 € 1 026 € 1 402 € 1 612 € 1 863 €
Сюит Делукс сещу плажа
с 1 спалня и голяма тераса
2Ad 440 € 551 € 861 € 1 083 € 1 450 € 1 665 € 1 956 €
2Ad+1ad 495 € 619 € 969 € 1 219 € 1 632 € 1 874 € 2 201 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 495 € 619 € 969 € 1 219 € 1 632 € 1 874 € 2 201 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 528 € 662 € 1 035 € 1 301 € 1 740 € 1 998 € 2 348 €
2Ad+1ch(0-1) 440 € 551 € 861 € 1 083 € 1 450 € 1 665 € 1 956 €
2Ad+1ch(2-12) 473 € 593 € 927 € 1 166 € 1 558 € 1 790 € 2 103 €
2Ad+2ch(0-1) 440 € 551 € 861 € 1 083 € 1 450 € 1 665 € 1 956 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 473 € 593 € 927 € 1 166 € 1 558 € 1 790 € 2 103 €
2Ad+2ch(2-12) 528 € 662 € 1 035 € 1 301 € 1 740 € 1 998 € 2 348 €
Джуниър сюит делукс
срещу плажа и изглед градина
2Ad 437 € 544 € 833 € 1 041 € 1 419 € 1 629 € 1 783 €
2Ad+1ad 493 € 613 € 937 € 1 172 € 1 596 € 1 834 € 2 006 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 493 € 613 € 937 € 1 172 € 1 596 € 1 834 € 2 006 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 525 € 653 € 999 € 1 250 € 1 703 € 1 956 € 2 140 €
2Ad+1ch(0-1) 437 € 544 € 833 € 1 041 € 1 419 € 1 629 € 1 783 €
2Ad+1ch(2-12) 471 € 585 € 896 € 1 120 € 1 525 € 1 753 € 1 917 €
2Ad+2ch(0-1) 437 € 544 € 833 € 1 041 € 1 419 € 1 629 € 1 783 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 471 € 585 € 896 € 1 120 € 1 525 € 1 753 € 1 917 €
2Ad+2ch(2-12) 525 € 653 € 999 € 1 250 € 1 703 € 1 956 € 2 140 €
Фамилен сюит делукс
срещу плажа със собствена градина
2Ad+1ad 982 € 1 222 € 1 874 € 2 341 € 3 190 € 3 664 € 4 012 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 982 € 1 222 € 1 874 € 2 341 € 3 190 € 3 664 € 4 012 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 982 € 1 222 € 1 874 € 2 341 € 3 190 € 3 664 € 4 012 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 982 € 1 222 € 1 874 € 2 341 € 3 190 € 3 664 € 4 012 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 982 € 1 222 € 1 874 € 2 341 € 3 190 € 3 664 € 4 012 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 982 € 1 222 € 1 874 € 2 341 € 3 190 € 3 664 € 4 012 €
2Ad+1ch(0-1) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+1ch(2-12) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+2ad 1 091 € 1 358 € 2 081 € 2 601 € 3 544 € 4 071 € 4 457 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 1 091 € 1 358 € 2 081 € 2 601 € 3 544 € 4 071 € 4 457 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 1 091 € 1 358 € 2 081 € 2 601 € 3 544 € 4 071 € 4 457 €
2Ad+2ch(0-1) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+2ch(2-12) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+3ch(0-1) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
2Ad+3ch(2-12) 872 € 1 086 € 1 665 € 2 080 € 2 835 € 3 257 € 3 565 €
Цени със закуска, обяд и вечеря                
Сюит делукс с 1 спалня,
изглед море и голяма тераса
2Ad 424 € 522 € 766 € 921 € 1 234 € 1 410 € 1 618 €
2Ad+1ad 503 € 613 € 887 € 1 062 € 1 414 € 1 612 € 1 846 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 503 € 613 € 887 € 1 062 € 1 414 € 1 612 € 1 846 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 546 € 663 € 956 € 1 142 € 1 518 € 1 728 € 1 979 €
2Ad+1ch(0-1) 424 € 522 € 766 € 921 € 1 234 € 1 410 € 1 618 €
2Ad+1ch(2-12) 468 € 573 € 836 € 1 002 € 1 339 € 1 527 € 1 752 €
2Ad+2ch(0-1) 424 € 522 € 766 € 921 € 1 234 € 1 410 € 1 618 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 468 € 573 € 836 € 1 002 € 1 339 € 1 527 € 1 752 €
2Ad+2ch(2-12) 529 € 646 € 939 € 1 126 € 1 502 € 1 712 € 1 962 €
Сюит Делукс сещу плажа
с 1 спалня и голяма тераса
2Ad 506 € 617 € 928 € 1 150 € 1 516 € 1 732 € 2 022 €
2Ad+1ad 595 € 719 € 1 069 € 1 319 € 1 732 € 1 974 € 2 301 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 595 € 719 € 1 069 € 1 319 € 1 732 € 1 974 € 2 301 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 645 € 778 € 1 151 € 1 417 € 1 857 € 2 115 € 2 464 €
2Ad+1ch(0-1) 506 € 617 € 928 € 1 150 € 1 516 € 1 732 € 2 022 €
2Ad+1ch(2-12) 556 € 676 € 1 010 € 1 249 € 1 642 € 1 874 € 2 187 €
2Ad+2ch(0-1) 506 € 617 € 928 € 1 150 € 1 516 € 1 732 € 2 022 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 556 € 676 € 1 010 € 1 249 € 1 642 € 1 874 € 2 187 €
2Ad+2ch(2-12) 628 € 761 € 1 134 € 1 401 € 1 840 € 2 098 € 2 448 €
Джуниър сюит делукс
срещу плажа и изглед градина
2Ad 504 € 611 € 899 € 1 108 € 1 485 € 1 696 € 1 849 €
2Ad+1ad 593 € 713 € 1 037 € 1 272 € 1 696 € 1 934 € 2 106 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 593 € 713 € 1 037 € 1 272 € 1 696 € 1 934 € 2 106 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 642 € 769 € 1 116 € 1 366 € 1 819 € 2 072 € 2 257 €
2Ad+1ch(0-1) 504 € 611 € 899 € 1 108 € 1 485 € 1 696 € 1 849 €
2Ad+1ch(2-12) 554 € 668 € 979 € 1 203 € 1 608 € 1 836 € 2 000 €
2Ad+2ch(0-1) 504 € 611 € 899 € 1 108 € 1 485 € 1 696 € 1 849 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 554 € 668 € 979 € 1 203 € 1 608 € 1 836 € 2 000 €
2Ad+2ch(2-12) 625 € 753 € 1 099 € 1 350 € 1 803 € 2 056 € 2 240 €
Фамилен сюит делукс
срещу плажа със собствена градина
2Ad+1ad 1 082 € 1 322 € 1 974 € 2 441 € 3 290 € 3 764 € 4 111 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 1 082 € 1 322 € 1 974 € 2 441 € 3 290 € 3 764 € 4 111 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 1 099 € 1 339 € 1 990 € 2 458 € 3 307 € 3 781 € 4 128 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 1 082 € 1 322 € 1 974 € 2 441 € 3 290 € 3 764 € 4 111 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 1 099 € 1 339 € 1 990 € 2 458 € 3 307 € 3 781 € 4 128 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 1 116 € 1 355 € 2 007 € 2 474 € 3 323 € 3 797 € 4 145 €
2Ad+1ch(0-1) 939 € 1 152 € 1 732 € 2 147 € 2 902 € 3 323 € 3 632 €
2Ad+1ch(2-12) 956 € 1 169 € 1 748 € 2 163 € 2 918 € 3 340 € 3 649 €
2Ad+2ad 1 224 € 1 491 € 2 214 € 2 734 € 3 677 € 4 205 € 4 590 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 1 224 € 1 491 € 2 214 € 2 734 € 3 677 € 4 205 € 4 590 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 1 241 € 1 507 € 2 231 € 2 751 € 3 694 € 4 221 € 4 607 €
2Ad+2ch(0-1) 939 € 1 152 € 1 732 € 2 147 € 2 902 € 3 323 € 3 632 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 956 € 1 169 € 1 748 € 2 163 € 2 918 € 3 340 € 3 649 €
2Ad+2ch(2-12) 972 € 1 185 € 1 765 € 2 180 € 2 935 € 3 357 € 3 665 €
2Ad+3ch(0-1) 939 € 1 152 € 1 732 € 2 147 € 2 902 € 3 323 € 3 632 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 956 € 1 169 € 1 748 € 2 163 € 2 918 € 3 340 € 3 649 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 972 € 1 185 € 1 765 € 2 180 € 2 935 € 3 357 € 3 665 €
2Ad+3ch(2-12) 989 € 1 202 € 1 782 € 2 197 € 2 951 € 3 373 € 3 682 €

Цените са в евро на ден на помещение на съответната база изхранване!
 

Промо оферти валидни за резервации до 06.03.2020:
До 10% отстъпка за престой в периодите 07.06-15.06, 25.06-09.07, 22.07-31.07 и 15.08-06.09;
До 35% отстъпка за престой в периодите 24.04-30.04;
До 20% отстъпка за престой в периодите 23.10-31.10;
До 15% отстъпка за престой в периодите 13.09-14.10 с настаняване в:
Двойна стая делукс с изглед към марината, Фамилна стая с изглед басейн и собствена градина,
Джуниър сюит с изглед басейн и собствена градина,
Джуниър сюит делукс с изглед море и собствена градина, Сюит с 1 спалня с изглед басейн и голяма тераса,
Фамилен сюит делукс с изглед море и собствена градина.

/Отстъпката важи само за настаняване на база „Цени със закуска и вечеря”/

 
Минимум нощувки   5 5 4 5 5 5 5
Цени със закуска и вечеря Вид настаняване 03.04-23.04
15.10-31.10
24.04-22.05
29.09-14.10
23.05-06.06
19.09-28.09
07.06-24.06
04.09-18.09
25.06-07.07
28.08-03.09
08.07-21.07 22.07-27.08
Двойна стая Промо 2Ad 191 € 251 € 382 € 473 € 608 € 699 € 846 €
Двойна стая
с изглед басейн и собствена градина
2Ad 211 € 280 € 424 € 526 € 675 € 777 € 939 €
2Ad+1ch(0-1) 211 € 280 € 424 € 526 € 675 € 777 € 939 €
2Ad+1ch(2-12) 211 € 280 € 424 € 526 € 675 € 777 € 939 €
Двойна стая делукс
с изглед към марината
2Ad 220 € 291 € 417 € 577 € 713 € 819 € 1 046 €
Сюит с 1 спалня
с изглед басейн и голяма тераса
2Ad 242 € 326 € 484 € 644 € 799 € 919 € 1 163 €
2Ad+1ad 273 € 367 € 545 € 725 € 899 € 1 035 € 1 309 €
2Ad+1ch(0-1) 242 € 326 € 484 € 644 € 799 € 919 € 1 163 €
2Ad+1ch(2-12) 261 € 352 € 521 € 693 € 859 € 989 € 1 251 €
Джуниър сюит
с изглед басейн и собствена градина
2Ad 260 € 342 € 517 € 664 € 855 € 983 € 1 248 €
2Ad+1ad 293 € 385 € 583 € 747 € 962 € 1 107 € 1 404 €
2Ad+1ch(0-1) 260 € 342 € 517 € 664 € 855 € 983 € 1 248 €
2Ad+1ch(2-12) 280 € 369 € 556 € 714 € 919 € 1 058 € 1 342 €
Джуниър сюит Делукс
с изглед море и собствена градина
2Ad 324 € 408 € 608 € 737 € 1 001 € 1 150 € 1 294 €
2Ad+1ad 365 € 460 € 685 € 829 € 1 127 € 1 294 € 1 456 €
2Ad+1ch(0-1) 324 € 408 € 608 € 737 € 1 001 € 1 150 € 1 294 €
2Ad+1ch(2-12) 349 € 440 € 655 € 793 € 1 077 € 1 237 € 1 392 €
Фамилна стая
с изглед басейн и собствена градина
2Ad+1ad 453 € 595 € 907 € 1 124 € 1 444 € 1 658 € 2 006 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 453 € 595 € 907 € 1 124 € 1 444 € 1 658 € 2 006 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 453 € 595 € 907 € 1 124 € 1 444 € 1 658 € 2 006 €
2Ad+1ch(0-1) 402 € 528 € 806 € 999 € 1 283 € 1 474 € 1 783 €
2Ad+1ch(2-12) 402 € 528 € 806 € 999 € 1 283 € 1 474 € 1 783 €
2Ad+2ad 453 € 595 € 907 € 1 124 € 1 444 € 1 658 € 2 006 €
2Ad+2ch(0-1) 402 € 528 € 806 € 999 € 1 283 € 1 474 € 1 783 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 402 € 528 € 806 € 999 € 1 283 € 1 474 € 1 783 €
2Ad+2ch(2-12) 402 € 528 € 806 € 999 € 1 283 € 1 474 € 1 783 €
Фамилен сюит Делукс
с изглед море и собствена градина
2Ad+1ad 729 € 917 € 1 369 € 1 656 € 2 251 € 2 585 € 2 913 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 729 € 917 € 1 369 € 1 656 € 2 251 € 2 585 € 2 913 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 729 € 917 € 1 369 € 1 656 € 2 251 € 2 585 € 2 913 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 729 € 917 € 1 369 € 1 656 € 2 251 € 2 585 € 2 913 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 729 € 917 € 1 369 € 1 656 € 2 251 € 2 585 € 2 913 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 729 € 917 € 1 369 € 1 656 € 2 251 € 2 585 € 2 913 €
2Ad+1ch(0-1) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+1ch(2-12) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+2ad 810 € 1 019 € 1 521 € 1 840 € 2 501 € 2 873 € 3 236 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 810 € 1 019 € 1 521 € 1 840 € 2 501 € 2 873 € 3 236 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 810 € 1 019 € 1 521 € 1 840 € 2 501 € 2 873 € 3 236 €
2Ad+2ch(0-1) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+2ch(2-12) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+3ch(0-1) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
2Ad+3ch(2-12) 648 € 815 € 1 217 € 1 472 € 2 000 € 2 298 € 2 589 €
Цени със закуска, обяд и вечеря                
Двойна стая Промо 2Ad 258 € 317 € 448 € 539 € 675 € 766 € 912 €
Двойна стая делукс
с изглед към марината
2Ad 286 € 357 € 484 € 644 € 779 € 886 € 1 112 €
Двойна стая
с изглед басейн и собствена градина
2Ad 278 € 346 € 491 € 593 € 741 € 844 € 1 006 €
2Ad+1ch(0-1) 278 € 346 € 491 € 593 € 741 € 844 € 1 006 €
2Ad+1ch(2-12) 294 € 363 € 507 € 609 € 758 € 860 € 1 022 €
Сюит с 1 спалня
с изглед басейн и голяма тераса
2Ad 309 € 393 € 551 € 710 € 866 € 986 € 1 230 €
2Ad+1ad 373 € 467 € 645 € 825 € 999 € 1 134 € 1 409 €
2Ad+1ch(0-1) 309 € 393 € 551 € 710 € 866 € 986 € 1 230 €
2Ad+1ch(2-12) 344 € 435 € 604 € 776 € 942 € 1 072 € 1 334 €
Джуниър сюит
с изглед басейн и собствена градина
2Ad 326 € 408 € 584 € 730 € 921 € 1 050 € 1 314 €
2Ad+1ad 393 € 485 € 683 € 847 € 1 062 € 1 207 € 1 504 €
2Ad+1ch(0-1) 326 € 408 € 584 € 730 € 921 € 1 050 € 1 314 €
2Ad+1ch(2-12) 363 € 452 € 639 € 797 € 1 002 € 1 141 € 1 425 €
Джуниър сюит Делукс
с изглед море и собствена градина
2Ad 391 € 475 € 675 € 804 € 1 068 € 1 217 € 1 361 €
2Ad+1ad 465 € 559 € 785 € 929 € 1 227 € 1 394 € 1 556 €
2Ad+1ch(0-1) 391 € 475 € 675 € 804 € 1 068 € 1 217 € 1 361 €
2Ad+1ch(2-12) 432 € 523 € 738 € 876 € 1 160 € 1 320 € 1 475 €
Фамилна стая
с изглед басейн и собствена градина
2Ad+1ad 553 € 695 € 1 007 € 1 224 € 1 544 € 1 758 € 2 106 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 553 € 695 € 1 007 € 1 224 € 1 544 € 1 758 € 2 106 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 569 € 712 € 1 023 € 1 241 € 1 561 € 1 775 € 2 122 €
2Ad+1ch(0-1) 468 € 595 € 872 € 1 066 € 1 350 € 1 541 € 1 849 €
2Ad+1ch(2-12) 485 € 612 € 889 € 1 082 € 1 366 € 1 557 € 1 866 €
2Ad+2ad 586 € 728 € 1 040 € 1 258 € 1 577 € 1 792 € 2 139 €
2Ad+2ch(0-1) 468 € 595 € 872 € 1 066 € 1 350 € 1 541 € 1 849 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 485 € 612 € 889 € 1 082 € 1 366 € 1 557 € 1 866 €
2Ad+2ch(2-12) 502 € 628 € 906 € 1 099 € 1 383 € 1 574 € 1 883 €
Фамилен сюит Делукс
с изглед море и собствена градина
2Ad+1ad 829 € 1 017 € 1 469 € 1 756 € 2 351 € 2 685 € 3 013 €
2Ad+1ad+1ch(0-1) 829 € 1 017 € 1 469 € 1 756 € 2 351 € 2 685 € 3 013 €
2Ad+1ad+1ch(2-12) 846 € 1 033 € 1 485 € 1 773 € 2 368 € 2 702 € 3 029 €
2Ad+1ad+2ch(0-1) 829 € 1 017 € 1 469 € 1 756 € 2 351 € 2 685 € 3 013 €
2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12) 846 € 1 033 € 1 485 € 1 773 € 2 368 € 2 702 € 3 029 €
2Ad+1ad+2ch(2-12) 862 € 1 050 € 1 502 € 1 789 € 2 384 € 2 718 € 3 046 €
2Ad+1ch(0-1) 715 € 881 € 1 283 € 1 538 € 2 067 € 2 364 € 2 655 €
2Ad+1ch(2-12) 731 € 898 € 1 300 € 1 555 € 2 083 € 2 381 € 2 672 €
2Ad+2ad 944 € 1 152 € 1 654 € 1 974 € 2 634 € 3 006 € 3 369 €
2Ad+2ad+1ch(0-1) 944 € 1 152 € 1 654 € 1 974 € 2 634 € 3 006 € 3 369 €
2Ad+2ad+1ch(2-12) 960 € 1 169 € 1 671 € 1 990 € 2 651 € 3 023 € 3 386 €
2Ad+2ch(0-1) 715 € 881 € 1 283 € 1 538 € 2 067 € 2 364 € 2 655 €
2Ad+2ch(0-1)(2-12) 731 € 898 € 1 300 € 1 555 € 2 083 € 2 381 € 2 672 €
2Ad+2ch(2-12) 748 € 915 € 1 316 € 1 572 € 2 100 € 2 398 € 2 688 €
2Ad+3ch(0-1) 715 € 881 € 1 283 € 1 538 € 2 067 € 2 364 € 2 655 €
2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12) 731 € 898 € 1 300 € 1 555 € 2 083 € 2 381 € 2 672 €
2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12) 748 € 915 € 1 316 € 1 572 € 2 100 € 2 398 € 2 688 €
2Ad+3ch(2-12) 765 € 931 € 1 333 € 1 588 € 2 117 € 2 414 € 2 705 €
 

Легенда:
Ad - възрастен;
Ch - дете;

Полупансион, пълен пансион.
В хотела Sani Dunes 3 ресторанта. Dunes - основния ресторант предлага на гостите шведска маса на закуска с възможност за поръчване на ястия a la carte; на обяд – a la carte меню (сума 25 евро ще бъде приспадната от общата сметка на гостите); на вечеря се предлага избор на едно меню от готовите менюта без допълнително заплащане или да се поръча по каталог менщ (сума 25 евро ще бъде приспадната от общата сметка на гостите). Гостите, които са настанени в хотела, могат да изберат 1 закуска/1 основно ясти/1 десерт от пълното a la carte меню без допълнително плащане (ястия от раздела Supplements се доплащат допълнително).
Beach house - шведска маса на закуска с възможност за поръчка на ястия a la carte; на обяд и вечеря - a la carte меню (сума 25 евро ще бъде приспадната от общата сметка на гостите). Fresco – гурме ресторант, октрит само за вечери, меню a la carte
Дрес Код: за мъжете дълъг панталон на вечерята.

DINE AROUND – SANI RESORT 2019
Програмата Dine Around позволява на гостите, които са резервирали настаняване на полупансион или пълен пансион, да се насладят на храната си в повечето ресторанти, разположени в целия курорт Sani. Гостите имат възможност да се запознаят с кулинарните шедьоври в 22 ресторанта в курорта. Участниците в програмата могат да избират ястия от специалното меню "Dine Around Menu" без допълнително заплащане или да поръчат основното а-ла-карт меню на ресторанта, в този случай фиксираните суми ще бъдат приспаднати от сметката на общия гост:
- 20 евро на възрастен и 10 евро на дете за жители на хотел SANI BEACH;
- 25 евро за възрастен и 12,5 евро за дете за жителите на SANI CLUB, PORTO SANI и SANI DUNES;
- 40 евро на възрастен и 20 евро на дете за тези, които пребивават в хотел SANI ASTERIAS.

Ресторанти
Sani Beach - Основен ресторант Poseidon; Grill by the Pool; Veranda (за гости на възраст над 12 години); Ammos
Sani Club - Основен ресторант Olympos; Ouzerie; Cabana; Ресторант Club Lounge (NEW 2019); Pines
Porto Sani - Основен ресторант Artemis; Byblos Caviar (за гости на възраст над 12 години);Lagoon*
Sani Asterias - Water
Sani Dunes - Основният ресторант The Market; Fresco (за гости на възраст над 12 години); Beach House
Sani Marina - Psaroyannos; Asian; Alexis*; Vosporos; Macaroni; Katsu; Tomata; Ergon

Ресторантите, маркирани с *, не са включени в програмата Dine Around
Обяд или вечеря на бюфет в ресторант Poseidon в Sani Beach
Обяд или вечеря на бюфет в ресторант Olympos в Sani Club
Обяд или вечеря в италианския ресторант Macaroni * / ** в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в Psaroyannos * * ** в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в гръцкия ресторант Vosporos Grill House * / ** в пристанището на Sani Marina
Вечеря в азиатски * / *** Ресторант в пристанище Сан Марина
Вечеря в японския ресторант Katsu * / *** в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в гръцки ресторант Tomata * / *** в пристанището на Sani Marina
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторанта на гръцката кухня Ergon Deli в пристанището на Sani Marina
Обяд или вечеря в ресторанта Ouzerie * / *** в Sani Club
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторант Pines в Sani Club
Обяд *** или вечеря * / ** на Грил край басейна в Sani Beach
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторант Ammos в Sani Beach
Обяд *** или вечеря * / ** в Ресторант Cabana в Sani Club
Обяд *** или вечеря * / ** в ресторант Club Lounge в Sani Club
Вечеря в ресторанта Artemis * / ** в PORTO SANI
Вечеря в The Market Restaurant * / *** в Sani Dunes
Вечеря в ресторант Fresco * / *** в Sani Dunes (изключително за гости на възраст над 12 години)
Обяд или вечеря в The Beach House * / *** ресторант в Sani Dunes
Вечеря в ресторант Water * / *** в Sani Asterias
Вечеря в ресторанта Byblos Caviar * / *** в PORTO SANI (изключително за гости на възраст над 12 години)
Вечеря в ресторанта The Veranda * в Sani Beach (изключително за гости над 12 години)

* Предварителна резервация се изисква.
** Избор от готови менюта без допълнително заплащане или поръчка от а-ла-карт меню с приспадане на фиксирана сума от сметката
*** От сметката се приспада фиксирана сума.


Възможно е да предложим по-изгодна оферта за търсеният от Вас период или тип помещение.
За целта не се колебайте да ни пишете на e-mail: office@interlax-bg.com или да ни позвъните директно за връзка с агент на телефони: 0745 60820 или 0879347097!

 

Моля, имайте предвид, че от 01 януари 2018 г. поради промени в данъчното законодателство на Република Гърция, гостите на гръцките хотели ще трябва да заплатят допълнителна такса при настаняване.
Размерът на допълнителната такса варира в зависимост от категорията хотел:
5* хотел - 4 евро на стая на вечер;
4* хотел - 3 евро на стая на вечер;
3* и по-ниска категория хотел - 1.5 евро на стая на вечер;
Моля, имайте предвид също, че посочената допълнителна такса трябва да се извърши на място при настаняване в хотела, а не по време на резервацията.Разпечатай

Оферта № Х1809


Етикети
sani dunes - халкидики - касандра , хотел в халкидики , хотел в касандра , хотел в гърция , хотели в халкидики , хотели в касандра , хотели в гърция , гърция 2020 , море 2020 , лято 2020 , море лято 2020 , лято море 2020 , изгодни оферти гърция , на море в гърция , гърция лято 2020 , лято гърция 2020 , море гърция 2020 , гърция море 2020 , халкидики море , море халкидики , касандра море , море касандра , почивка в гърция , почивки в гърция , почивка в халкидики , почивки в халкиди , почивка на халкидики , почивки на халкидики , почивка касандра , почивки касандра , почивка на касандра , почивки на касандра , халкидики лято , лято халкидики , касандра лято , лято касандра , почивка касандра , почивки касандра , почивка гърция , почивки гърция , почивка халкидики , почивки халкидики , ранни записвания , ранно записване , море в гърция , море на халкидики , промоция халкидики , промоция гърция , промоции гърция , промоции халкидики , hoteli v garciq , hoteli v gyrciq , hoteli v gurciq , hotels in greece , lqto 2020 , hotel v halkidiki , hotel v kasandra , hotel v garciq , hotel v gyrciq , hotel v gurciq , hoteli v halkidiki , hoteli v kasandra , more 2020 , lqto more , more lqto , izgodni oferti garciq , izgodni oferti gyrciq , izgodni oferti gurciq , hotel na halkidiki , hoteli na halkidiki , more halkidiki , halkidiki more , more kasandra , kasandra more , gurciq more , gurcia more , gyrciq more , gyrcia more , garciq more , garcia more , more garciq , more garcia , more gurcia , more gurciq , more gyrciq , more gyrcia