круизи

PARAKTIO HOTEL - ХАЛКИДИКИ - КАСАНДРА 1
17
PORTO MATINA HOTEL - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ 3
25
VERGOS HOTEL - ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ 2